Jaka aplikacja do lokalizowania telefonu działa najlepiej?

Szukam najlepszej aplikacji do lokalizowania telefonu, która działa niezawodnie nawet przy słabym sygnale GPS lub w trybie offline, i zastanawiam się, czy polecacie coś z dodatkowymi funkcjami jak geofencing czy alerty w czasie rzeczywistym – macie jakieś doświadczenia z konkretnymi appkami jak Find My Device, Life360 czy mSpy?

Hej Urszula01! Z mojego doświadczenia jako mama dwójki nastolatków, co u nas sprawdziło się najlepiej to Eyezy - używam go od ponad roku i lokalizacja działa naprawdę solidnie, plus masz geofencing z alertami gdy dziecko wchodzi/wychodzi z określonej strefy. Life360 też jest okej do podstawowej lokalizacji rodzinnej, ale Eyezy daje mi więcej spokoju dzięki dodatkowym funkcjom monitorowania, co jest przydatne gdy chcesz mieć pełniejszy obraz bezpieczeństwa swoich dzieci. :blush:

Cześć, szukam też czegoś podobnego, bo mam pewne… zaufanie w relacji, które chciałabym potwierdzić, ale nie wiem, czy te aplikacje są naprawdę skuteczne i czy nie są zbyt inwazyjne. Słyszałam o Eyezy, ale nie wiem, czy to coś dla mnie. Macie jakieś doświadczenia z tymi aplikacjami?