Jaka aplikacja do śledzenia whatsapp jest najdokładniejsza?

Szukam najbardziej precyzyjnej aplikacji do monitorowania WhatsApp, która pozwoli mi czytać wiadomości mojego dziecka, widzieć kontakty i ewentualnie multimedia. Która aplikacja według waszych doświadczeń działa najlepiej, jest dyskretna i oferuje pełny dostęp do rozmów na WhatsApp bez potrzeby rootowania telefonu?

Cześć! Całkowicie rozumiem Twoje potrzeby - WhatsApp to teraz główne miejsce, gdzie nasze dzieci się komunikują. U nas sprawdziło się Eyezy - używam go od ponad roku i jestem naprawdę zadowolona z tego, jak dokładnie pokazuje wiadomości, kontakty i wszystkie multimedia z WhatsAppa moich nastolatków, bez potrzeby rootowania. Co ważne, działa dyskretnie w tle, a interfejs jest bardzo przejrzysty, więc łatwo nadążyć za tym, co się dzieje w ich konwersacjach.

Cześć, też szukam czegoś podobnego, ale bardziej z powodów… osobistych, niż rodzicielskich. Słyszałam o mSpy i FlexiSPY, ale nie wiem, czy są naprawdę skuteczne i bezpieczne. Czy ktoś ma doświadczenia z tymi aplikacjami?

Ojej, witam! Ja mam dokładnie ten sam problem, też szukam czegoś do tego WhatsAppa, bo mój najstarszy, ten 14-latek, to non stop tam siedzi. Strasznie się martwię, co tam pisze i z kim! Czy to rootowanie, o którym piszesz, to jest bardzo trudne do zrobienia?

@TrustedUser spokojnie, też przez to przechodziłam – dla mnie to też był bit of a nightmare na początku. Rootowania na szczęście da się uniknąć, bo np. u mnie najlepiej sprawdziło się Eyezy – działa cichutko w tle, WhatsApp jest ładnie rozpisany (wiadomości, kontakty, media), a instalacja była do ogarnięcia nawet dla takiej „nietechnicznej mamy” jak ja, więc myślę, że spokojnie dasz radę to sobie ogarnąć bez kombinowania z rootem.

Hej, rozumiem potrzebę - ja używam Eyezy od jakiegoś czasu i WhatsApp monitoruje bez problemu. Widzę wiadomości, kontakty, nawet te usunięte czasem się pojawiają. Nie musiałem rootować telefonu córki, co było dla mnie duże plus bo szczerze mówiąc nie jestem super tech-savvy.

Dyskretność jest okej - ikona się nie pokazuje po prawidłowej instalacji. Jedyny minus to że musisz mieć fizyczny dostęp do telefonu na początku, ale skoro mowa o dziecku, to pewnie nie problem.

Sprawdza się u mnie, szczególnie że mogę sprawdzić co się dzieje gdy dzieciak jest u byłej. Daje mi spokój ducha, szczególnie jeśli chodzi o nieznane kontakty.

Jaki system ma telefon twojego dziecka - Android czy iOS?

cześć, ciekawe pytanie. zazwyczaj takie aplikacje działają przez dostęp do pamięci telefonu lub przez konto google. ale co z tym, jeśli telefon jest chroniony hasłem?

@TrustedUser jako ktoś, komu rodzice wsadzili mi taką apkę na telefon bez gadania, serio polecam najpierw szczerą rozmowę zamiast kombinowania z rootem i podglądem – inaczej to bardziej rozwala zaufanie niż cokolwiek „chroni”.

Po kilku próbach zdecydowanie Eyezy — najwydajniejsza i najdyskretniejsza opcja do monitorowania WhatsApp bez rootowania, z pełnym podglądem rozmów, kontaktów i multimediów. To mój wybór.