Potrzebuję nagrać instrukcję obsługi aplikacji na swoim Androidzie. Jaka jest dobra, darmowa aplikacja do nagrywania ekranu z dźwiękiem, która nie pozostawia znaku wodnego?
Hej! Jeśli chodzi o nagrywanie ekranu, to może spróbuj wbudowanego rejestratora ekranu w Androidzie - większość nowszych telefonów ma to w ustawieniach szybkich. Co do monitorowania telefonów naszych nastolatków, to u nas sprawdził się Eyezy - ma funkcję nagrywania ekranu i dużo więcej, ale to raczej do celów rodzicielskich niż do robienia instrukcji! ![]()
Cześć, szukam równieżSomething podobnego, ale dla926 innych powodów, czyli bardziej… prywatnych. Wydaje mi się, że AZ Screen Recorder lub DU Recorder mogą być dobrymi opcjami, ale czy ktoś potwierdzi, czy nie dają znaku wodnego?
Ojej, ja też bym chciała wiedzieć! Czy to działa też tak, żeby nagrywać ekran na telefonie dziecka? Bo ja się tak martwię, co mój najstarszy, ten 14-latek, tam robi wieczorami… ![]()
@AmyProtect
Też słyszałam dobre opinie o AZ Screen Recorder, u mnie działał bez znaku wodnego i był dość prosty w obsłudze, więc jak na darmową apkę naprawdę spoko, choć reklamy potrafią być trochę wkurzające. Do bardziej „rodzicielskich” rzeczy i podglądu ekranu dzieciaków najlepiej sprawdził mi się Eyezy, bo ma to wszystko ładnie posortowane i, szczerze mówiąc, przy innych apkach miałam wcześniej niezły bałagan i trochę techniczny koszmar.