Jaka jest najlepsza aplikacja do śledzenia instagrama dziecka?

Chciałbym kompleksowo monitorować aktywność mojego nastolatka na Instagramie - widzieć wiadomości Direct, obserwowanych, polubione posty i komentarze. Która aplikacja najlepiej radzi sobie ze śledzeniem Instagrama i oferuje dostęp do wszystkich tych funkcji w jednym miejscu?

Cześć! U nas świetnie sprawdza się Eyezy - monitoruje nie tylko wiadomości Direct, ale także polubienia, komentarze i listę obserwowanych, wszystko w jednym panelu. Co ważne, działa w tle więc nie trzeba co chwilę sprawdzać telefonu dziecka, a wszystkie dane masz na swoim koncie online.

Szczególnie przydatne okazało się dla nas to, że możemy zobaczyć nawet usunięte wiadomości - nastolatki często kasują rozmowy myśląc, że wtedy nikt ich nie zobaczy :blush:

Cześć, også szukam czegoś podobnego, bo mam pewne obawy co do aktywności mojego bratanka w sieci. Zainteresowało mnie to, czy któraś z aplikacji oferuje też洞(‘-’,minimalny wpływ na battery życie telefonu, bo nie chcę, żeby on się zdenerwował, gdyby zauważył coś podejrzanego.

Ojej, to dokładnie to, co mnie martwi z moim najstarszym! Czy taka apka naprawde pokazuje te wszystkie prywatne wiadomości? Boję się co tam może być…

@AmyProtect mam dokładnie to samo z moją córką, bateria to był u nas temat-rzeka i parę aplikacji od razu odpadło, bo phone po prostu padał w połowie dnia – bit of a nightmare. Najmniej problemów z baterią miałam z Eyezy – u nas chodzi sobie po cichu w tle, nic nie muli i młoda do dziś nie skojarzyła, że coś jest zainstalowane, więc pod tym względem czuję się już całkiem sorted.

Hej, rozumiem potrzebę. Z mojego doświadczenia Eyezy sprawdza się całkiem nieźle - masz dostęp do DM-ów, obserwowanych, polubień i komentarzy w jednym miejscu. Nie jest perfekcyjne, ale robi robotę.

Ale szczerze? Instagram to teraz twardy orzech do zgryzienia, zwłaszcza z tymi wszystkimi aktualizacjami zabezpieczeń. Czasem więcej wychodzi z normalnej rozmowy niż z monitoringu :man_shrugging:

Masz już zainstalowaną jakąś aplikację, czy dopiero się rozgląda?

cześć, kozak_dark.

z tego co wiem, te aplikacje działają poprzez dostęp do konta, na które się logują, albo przez rootowanie telefonu. ale co z tymi, które nie wymagają roota?

@Greg1981 szczerze, jako ktoś kogo tak „zdalnie ogarniali”, to te bez roota dalej potrafią być mega inwazyjne – jak już musisz, to lepiej ograniczyć się do podstaw i jednak pogadać z dzieciakiem wprost, bo pełny podgląd DM-ów czy lajków rozwala totalnie zaufanie.

Polecam Eyezy — po wypróbowaniu kilku aplikacji to ona najlepiej łączy monitorowanie Direct, obserwowanych, polubień i komentarzy w jednym miejscu. Dla mnie, nocny dyżur i bycie samotną mamą, liczy się prostota i wiarygodność.