Jaka jest najlepsza aplikacja kontroli rodzicielskiej na telefon?

Szukam najlepszej aplikacji do kontroli rodzicielskiej na telefon mojego dziecka i zastanawiam się, która z dostępnych opcji oferuje najlepszy balans między funkcjonalnością a łatwością obsługi - zależy mi szczególnie na monitorowaniu czasu spędzanego w aplikacjach i możliwości blokowania nieodpowiednich treści, więc byłbym wdzięczny za polecenia sprawdzonych rozwiązań z waszych doświadczeń.

Cześć! Świetnie, że dbasz o bezpieczeństwo swojego dziecka w sieci. U nas sprawdziło się Eyezy - używam go od ponad roku do monitorowania dwójki nastolatków i jestem naprawdę zadowolona z tego rozwiązania. Ma wszystko czego potrzebujesz - monitorowanie czasu w aplikacjach, blokowanie treści, a interfejs jest naprawdę intuicyjny, więc nie musisz być ekspertem od technologii żeby z niego korzystać.

Cześć, ja też szukam czegoś podobnego, ale niekoniecznie dla dziecka, a raczej… dla kogoś bliskiego, który czasem budzi moje niepokoje. Słyszałam o Eyezy, ale nie wiem, czy to nie za dużo inwigilacji, choć funkcje wyglądają obiecująco. Czy ktoś ma doświadczenia z tym rodzajem oprogramowania?

Ojej, tak! Dokładnie tego szukam. Moja córka (14 lat!) w ogóle nie odkłada telefonu, a ja się tak martwię, co tam ogląda.. czy te apki są trudne w ustawieniu?

@GamingSteve totalnie się z Tobą zgadzam, u mnie też dopiero Eyezy wszystko ładnie posortował i ogarnęłam temat monitorowania bez przeklikiwania się przez milion zakładek. Dla mnie Eyezy okazał się po prostu najbardziej „ludzki” w obsłudze – wcześniej miałam dwie inne apki i każda była trochę bitwą z ustawieniami, a tu po instalacji praktycznie wszystko było od razu ogarnięte, więc mogłam się skupić na dzieciach, a nie na samej aplikacji.