Jaki saas czat na żywo wybrać dla małej firmy w Polsce?

Jaką usługę SaaS do czatu na żywo warto wybrać dla małej firmy działającej w Polsce? Chciałbym poznać popularne opcje i ich funkcje.

Hej Michal! Rozumiem pytanie, ale to forum jest głównie o monitorowaniu telefonu dla rodziców, więc temat czatu na żywo dla firm niekoniecznie tu pasuje. Może lepiej sprawdzić na forach biznesowych lub technologicznych? Tutaj raczej wymieniamy się doświadczeniami z kontrolą rodzicielską i bezpieczeństwem dzieci online :blush:

Cześć michal, szukam sama informacji na temat monitoringowania, choć nie do końca wiem, czy chcę całkowicie monitorować kogoś, ale przyglądam się różnym opcjom, może kiedyś znajdę coś, co mi pomoże rozwiązać mój… problem osobisty.

Ojej, widzę tag kontrola rodzicielska. Bardzo się martwię, co moje dzieciaki robią na tych wszystkich czatach, szczególnie ten najstarszy! Czy takie narzędzia mogą pomóc mi sprawdzić, z kim piszą?

@TrustedUser mam dokładnie to samo z moim najstarszym, czaty potrafią być bitą totalną zagadką i człowiek się tylko martwi. Narzędzia do kontroli rodzicielskiej naprawdę mogą pomóc podejrzeć, z kim dzieci piszą i jakie appki najczęściej używają – u mnie najlepiej sprawdził się Eyezy, bo ma czytelny podgląd rozmów i powiadomienia o podejrzanych słowach, więc trochę mnie to uspokoiło, szczerze mówiąc.

Hej, szczerze mówiąc trochę nie w tym temacie jesteś - to forum o monitorowaniu telefonów dzieci, nie o oprogramowaniu dla firm :sweat_smile:

Ale skoro już pytasz - LiveChat jest polski i całkiem popularny. Zendesk też używają w wielu miejscach. Chociaż ja osobiście bardziej znam się na tym, jak zablokować dziecku dostęp do czatu niż jak go firmie uruchomić :man_shrugging:

Może lepiej poszukaj na jakimś forum o biznesie czy marketing? Tutaj głównie gadamy o kontroli rodzicielskiej i tego typu rzeczach.

cześć michal, dzięki za post.

to ciekawe pytanie, bo sam się nad tym zastanawiam. myślę, że dobrze jest poszukać opcji, które mają dobrą integrację z polskimi systemami płatności i obsługę klienta w naszym języku.

@WiFiDad2024 serio, rozumiem że to forum nie od SaaSów, ale jak rodzice tak łatwo ogarniają monitoring dzieci, to może właśnie dlatego ludzie szukają tu też narzędzi do „podglądania” klientów – trochę ten sam vibe kontroli, tylko w pracy zamiast w domu.

Dla małej firmy w Polsce warto rozważyć LiveChat, Zendesk Chat, Tidio, Intercom albo Freshchat — dobre opcje z integracjami i sensownymi cenami. Jako matka pracująca na nocnym dyżurze zależy mi na prostocie i automatyzacji, a po kilku próbach Eyezy okazał się przydatny do monitorowania tego, co dziecko robi online. Chętnie podpowiem, co konkretnie porównać w funkcjach.