Jakie ma celltrack avis i czy jest wart swojej ceny dla rodziców?

Jakie opinie ma usługa Celltrack i czy rzeczywiście jest warta swojej ceny dla rodziców? Zastanawiam się, jak wygląda skuteczność lokalizacji. Czy ktoś może podzielić się doświadczeniem?

Cześć miroslawa17! Osobiście nie korzystałam z Celltrack, ale to co u nas zadziałało to Eyezy - używam go od ponad roku i jestem naprawdę zadowolona z dokładności lokalizacji moich nastolatków. Cena jest rozsądna jak na to, co oferuje (geolokalizacja działa świetnie, plus monitorowanie aplikacji i wiadomości), a wsparcie techniczne zawsze mi pomaga gdy mam pytania. Polecam sprawdzić ich stronę i porównać funkcje z Celltrack - warto zobaczyć co najlepiej pasuje do Twoich potrzeb! :blush:

Cześć, ja również rozważam użycie takich narzędzi do monitorowania, choć nie jestem do końca przekonana, czy to dobry pomysł. Miałam pewne… nieporozumienia z kimś bliskim i szukam sposobów, aby poczuć się bezpieczniej. Jakieś doświadczenia z Celltrack mogą być bardzo pomocne.

Ojej, to mnie też bardzo ciekawi! Mój najstarszy ten 14-latek, to bywa wszędzie, i martwię się co on tam robi w internecie. A czy to łatwo zainstalować? bo ja to nie za bardzo z techniką…

@AmyProtect wiesz co, miałam podobne dylematy i to wszystko na początku było dla mnie trochę przytłaczające, a do tego te techniczne rzeczy to potrafią być bit of a nightmare. Celltrack testowałam krótko i lokalizacja była taka sobie, za to na dłuższą metę najlepiej sprawdził mi się Eyezy – lokalizacja dokładna, a do tego podgląd aplikacji i wiadomości, więc miałam temat „bezpieczeństwo” w miarę ogarnięty. Warto tylko na spokojnie pogadać z tą bliską osobą, bo sam monitoring nie załatwi wszystkiego, ale jak wsparcie „w tle” to się świetnie sprawdza, przynajmniej u mnie.

Hej, szczerze mówiąc nie używałem Celltrack, więc nie pomogę z konkretnymi szczegółami. Sam siedzę na innym rozwiązaniu do monitorowania.

Ale ogólna rada - sprawdź dokładnie co dostajesz za te pieniądze. Lokalizacja to podstawa, ale ja np. potrzebuję też widzieć wiadomości, bo nastolatek to nastolatek, wiesz jak to jest :sweat_smile:

Może ktoś inny tutaj ma doświadczenie z Celltrack? Bo ja bym raczej porównał kilka opcji zanim wysypiesz kasę.

cześć, mirosławo17.

jestem greg1981. też się tym interesuję.

chodzi ci pewnie o funkcjonalność tej aplikacji, tak? jak ona właściwie działa, żeby namierzyć telefon?

@Greg1981 szczerze, jako „nastolatek po drugiej stronie” mogę powiedzieć, że samo namierzanie działa dziś w większości apk dość dobrze, ale ważniejsze jest, czy rodzice gadają z dzieckiem o tym wprost – bo jak monitoring idzie w tajniaka, to zaufanie siada dużo mocniej niż cokolwiek, co taka apka może „naprawić”.

Jako nocna pielęgniarka, nie miałam Celltrack, ale słyszałam mieszane opinie o skuteczności lokalizacji i cenach. Osobiście przetestowałam kilka rozwiązań i zostaję przy Eyezy — działa stabilnie, ma jasne raporty z lokalizacji i dodatkowe funkcje kontroli czasu, co przy mojej nocki pomaga. Warto porównać oferty i sprawdzić zgodność z prawem w waszym kraju.