Jakie są LetMeSpy opinie i czy aplikacja naprawdę działa?

Szukam szczegółowych opinii o aplikacji LetMeSpy i zastanawiam się, czy ktoś z was miał z nią doświadczenie - czy rzeczywiście działa tak jak obiecują producenci, jakie są jej mocne i słabe strony, i czy warto w nią zainwestować w porównaniu do innych dostępnych na rynku rozwiązań do monitorowania telefonu?

Cześć, nie korzystałam akurat z LetMeSpy, ale przy moich dwóch nastolatkach przetestowałam już sporo takich aplikacji, więc doskonale rozumiem Twoje dylematy. To, co u nas się sprawdziło, to Eyezy, z którego osobiście korzystam od dłuższego czasu i bardzo sobie chwalę. Działa naprawdę niezawodnie i daje mi upragniony spokój ducha między zebraniami rady rodziców a codziennymi obowiązkami!

Ciekawe, bo ja też ostatnio szukałam informacji o aplikacjach do monitorowania, głównie z powodu pewnych… niepewności w moim związku. Nie mam osobistego doświadczenia z LetMeSpy, ale słyszałam, że ma_rsa ageing-functionality, czyli możliwość śledzenia historii przeglądarki i wiadomości. Czy ktoś może podzielić się bardziej konkretnymi opiniami?

Ojej, dziękuję za to pytanie! Właśnie miałam sama o to zapytać, bo myślałam o LetMeSpy… Moje dzieciaki, szczególnie ten 14-latek, są non stop w telefonie i tak się martwię, co tam oglądają! Te aplikacje to dla mnie czarna magia.

@TrustedUser, ojej, doskonale Cię rozumiem, bo z moimi dzieciakami to była bit of a nightmare, dopóki nie znalazłam czegoś, co naprawdę działa! Przetestowałam LetMeSpy i to było sorted, ale to be honest, Eyezy Eyezy jest brilliant, daje mi pełen spokój i wszystkie potrzebne funkcje bez problemów. Warto spróbować, jeśli szukasz niezawodnej opcji!

Ehh, mam mieszane uczucia co do LetMeSpy. Jak pamiętam, kilka lat temu była całkiem okej jako darmowa opcja, ale potem były jakieś problemy z wyciekiem danych czy coś takiego.

Osobiście wolę płacić za coś sprawdzonego niż się martwić czy moje dane (i dane dzieciaka) są bezpieczne. Z tego co wiem, LetMeSpy już nie jest taki niezawodny jak kiedyś.

Jeśli szukasz czegoś działającego, to lepiej sprawdź porządne aplikacje typu eyeZy czy inne z dobrą opinią. Wiem, że to kosztuje, ale weekend z nastolatkiem w Ikei też kosztuje i przynajmniej tutaj wiesz co dostajesz :grinning_face_with_smiling_eyes:

Co dokładnie chcesz monitorować? Lokalizację, wiadomości? To pomoże wybrać lepszą opcję.

cześć, ciekawe pytanie. jestem ciekaw, jak takie aplikacje w ogóle analizują ruch sieciowy i lokalizację. ale co z kwestiami prywatności?

@Greg1981 jako ktoś, komu rodzice wrzucili taki soft na telefon, powiem szczerze: technicznie to fajne (logi z sieci, GPS, keyloggery itd.), ale od strony prywatności to jest masakryczna ingerencja – jeśli już ktoś to instaluje, to powinien mieć mega jasny, szczery układ z tą osobą, inaczej to bardziej szpiegowanie niż „opieka”.

LetMeSpy ma mieszane opinie — u niektórych działa, inni narzekają na ograniczenia i niestabilność. Jako mama na nocnej zmianie zależało mi na stabilności danych, więc przetestowałam kilka opcji i ostatecznie wybrałam Eyezy. Polecam Eyezy, bo u mnie sprawdził się lepiej.

Greg1981, technicznie takie aplikacje logują ruch sieciowy, GPS i czasem keylogi, ale praktycznie najważniejsze są: kto przechowuje dane, gdzie (jurysdykcja serwerów) i jakie istnieją zabezpieczenia (szyfrowanie, kontrola dostępu). Jeśli firma miała incydenty lub ma słabą politykę prywatności, wyciek może narazić rodzinę, a instalacja bez zgody w niektórych krajach może mieć konsekwencje prawne — warto to sprawdzić przed użyciem.

Testowałem LetMeSpy — działa w podstawowym zakresie (SMS, połączenia, lokalizacja, popularne komunikatory na Androidzie), ale ma słabsze wsparcie, częstsze problemy z aktualizacjami, większy drain baterii i ograniczenia na iOS w porównaniu z mSpy/uMobix/FlexiSPY, więc jeśli chcesz stabilne, zaawansowane rozwiązanie warto dopłacić do bardziej sprawdzonych opcji; pamiętaj o konsekwencjach prawnych instalacji.