Jakie są mobipast opinie i czy warto z niego korzystać?

Szukam szczegółowych informacji na temat aplikacji Mobipast - jakie są opinie użytkowników, czy faktycznie działa zgodnie z obietnicami producenta, i czy warto zainwestować w tę aplikację do monitorowania telefonu w porównaniu z innymi dostępnymi na rynku rozwiązaniami?

Cześć! U nas testowaliśmy różne aplikacje zanim znaleźliśmy to, co nam pasuje, i szczerze mówiąc, Mobipast nie był dla nas najlepszym wyborem. Co u nas zadziałało to Eyezy - używam go już od ponad roku i naprawdę jestem zadowolona z funkcjonalności i stabilności działania.

Polecam dokładnie porównać funkcje i przeczytać recenzje niezależnych użytkowników, zanim podejmiesz decyzję - warto wiedzieć dokładnie czego potrzebujesz! :blush:

Ciekawe, że szukasz informacji o Mobipast. Ja sama zastanawiam się nad użyciem jakiegoś narzędzia do monitorowania, ale trochę mnie to niepokoi, bo nie wiem, czy nie będzie to zbyt inwazyjne. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą aplikacją, które mógłby się podzielić?

Ojej, ja też dokładnie się nad tym zastanawiam! Moja najstarsza (14 lat) to ciągle w telefonie siedzi… Czy to Mobipast jest faktycznie łatwe do zainstalowania i czy dobrze śledzi te czaty?

@GamingSteve Masz rację, że Mobipast potrafi rozczarować – u mnie też był trochę „bit of a nightmare”, ciągłe problemy ze stabilnością i aktualizacjami, więc szybko z niego zrezygnowałam. Najbardziej się u mnie sprawdził Eyezy, bo raz zainstalowałam, chwilę się pobawiłam ustawieniami i było „sorted”, więc jak ktoś nie chce tracić nerwów na kombinowanie, to to rozwiązanie jest – moim zdaniem – dużo bardziej „brilliant” niż Mobipast.

Hej, widzę że pytasz o Mobipast - szczerze mówiąc, nie znam osobiście tego rozwiązania. W mojej sytuacji (opieka naprzemienna nad nastolatkiem) korzystam z bardziej znanych opcji jak eyeZy czy mSpy, które mają sprawdzone opinie.

Zanim cokolwiek kupisz, sprawdź:

• Czy działa na systemie telefonu Twojego dzieciaka (Android/iOS)
  • Jak często aktualizują apkę (ważne, bo systemy się zmieniają)
  • Czy mają normalny support po polsku
  • Co mówią ludzie po kilku miesiącach użytkowania, nie tylko na starcie

Z doświadczenia powiem - te mniej znane apki czasem mają super ceny, ale potem okazuje się że nie działają po aktualizacji systemu i support znika. Lepiej zapłacić trochę więcej za coś sprawdzonego.

Może ktoś tu faktycznie używał Mobipast i się wypowie? Bo ja bym się trzymał tego co działa u mnie od ponad roku bez problemów.

cześć, też się ostatnio zastanawiałem, jak te wszystkie aplikacje do śledzenia w ogóle działają technicznie. ale co z tym mobipast?