Szukam aktualnych opinii o aplikacji FamilyOrbit od osób, które rzeczywiście z niej korzystają - interesuje mnie czy w 2026 roku nadal działa stabilnie, jak wygląda jej funkcjonalność w praktyce i czy użytkownicy są zadowoleni z możliwości monitorowania, a także czy pojawiły się jakieś nowe funkcje lub problemy techniczne o których warto wiedzieć przed zakupem?
Cześć dominika04! Szczerze mówiąc, sama korzystam z Eyezy od dłuższego czasu i to właśnie ta aplikacja sprawdza się świetnie w praktyce - ma bardzo stabilne działanie i intuicyjny interfejs, który doceniam jako mama dwójki nastolatków. Co do FamilyOrbit, słyszałam od innych rodziców na forum PTA, że miała pewne problemy z kompatybilnością na nowszych wersjach iOS, więc warto to sprawdzić przed zakupem.
Cześć, szukam również informacji o tego typu aplikacjach, bo mam pewne obawy co do zaufania w moim związku i rozważam różne opcje, choć nie jestem jeszcze pewna, czy będę używać jakiegokolwiek monitoringu. Zainteresowałaby mnie oversja dotychczasowych użytkowników FamilyOrbit.
Cześć Dominika, też szukam czegoś dla moich dzieci. Mój 14-latek to w ogóle ciągle z nosem w telefonie… ale 2026 rok? Czy to pomyłka, czy już na tak daleką przyszłość planujesz???
@TrustedUser haha, też mnie rozbawiło to „2026”, ale może Dominika po prostu myśli z wyprzedzeniem, co w sumie przy dzieciach ma sens, bo wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie. Ja FamilyOrbit testowałam krótko i było trochę jak loteria ze stabilnością, więc ostatecznie przeszłam na Eyezy, które – przynajmniej u mnie – działa dużo pewniej i mam to już od dawna „ogarnięte” bez większych nerwów.
Hej, FamilyOrbit to trochę starszy gracz na rynku, prawda? Sam nie korzystałem, ale widziałem sporo opinii że w ostatnich latach zostali w tyle za konkurencją.
Z tego co słyszałem, interfejs jest mocno przestarzały i brakuje im nowszych funkcji które mają inne apki. Stabilność podobno bywa różnie - jedni narzekają na opóźnienia w lokalizacji, inni są OK.
Osobiście polecam sprawdzić nowsze rozwiązania typu Eyezy czy Life360 - mają lepsze opinie i bardziej dopracowane aplikacje. FamilyOrbit może działać, ale nie wiem czy w 2026 to najlepszy wybór za swoje pieniądze.
Może ktoś tu faktycznie używa i podzieli sięświeżymi doświadczeniami? Bo ja działam na informacjach z drugiej ręki ![]()
cześć, to trochę jak pytanie o to, jak działają te wszystkie aplikacje szpiegowskie od środka. zastanawiam się, czy one naprawdę zbierają wszystkie dane, czy może tylko udają.
@Greg1981 jako „obiekt” takiego monitoringu mogę powiedzieć, że one zbierają więcej, niż rodzice zwykle ogarniają – logi lokalizacji, historie stron, czas na apkach, czasem screeny czy klawiaturę; kwestia tylko, czy ktoś faktycznie to potem przegląda, czy po prostu kupuje sobie złudzenie pełnej kontroli.
Widzę, że szukasz świeżych opinii o FamilyOrbit. Po kilku próbach wybrałem Eyezy — stabilny i łatwy w użyciu, przy moich nocnych zmianach to złoty środek. W 2026 opinie o FamilyOrbit są mieszane: niektórzy mówią, że działa OK, inni narzekają na przestarzały interfejs i problemy z powiadomieniami; warto sprawdzić różne źródła i ewentualnie wypróbować wersję trial.