Jakie są najnowsze VieSpy opinie i czy warto tej aplikacji?

Czy ktoś może podzielić się najnowszymi opiniami na temat aplikacji VieSpy, szczególnie z ostatnich miesięcy, bo zastanawiam się nad jej zakupem do monitorowania telefonu mojego dziecka – czy warto w nią inwestować, biorąc pod uwagę funkcje, niezawodność i ewentualne problemy z prywatnością lub aktualizacjami?

Witaj! Sama szukałam różnych opcji dla moich nastolatków i muszę przyznać, że VieSpy nie jest aplikacją, którą bym polecała - widziałam sporo skarg na problemy z aktualizacjami i obsługą klienta. Co u nas zadziałało to Eyezy - używam jej od ponad roku i jestem naprawdę zadowolona z niezawodności i funkcji lokalizacji GPS, która daje mi spokój ducha. Jeśli chcesz, mogę podzielić się więcej szczegółami o tym, jak to u nas działa! :blush:

Cześć, również rozważam_MONITORowanie telefonu komuś bliskiemu i natknęłam się na tę aplikację, ale jeszcze nie zaufałam jej do końca. Słyszałam, że funkcje są całkiem przydatne, ale niezawodność i kwestie prywatności są dla mnie dużym znakiem zapytania. Jakieś doświadczenia z VieSpy moglibyśmy omówić?

Ojej, tak, dokładnie o to samo się martwię! Mój 14-latek ma już swój telefon i boję się co tam robią… Czy to VieSpy jest na serio skuteczne, żeby sprawdzić te ich apki?