Jakie są opinie o Aispyer i czy warto z niego korzystać?

Zastanawiam się nad zakupem aplikacji Aispyer do monitorowania telefonu i chciałbym poznać wasze szczere opinie na jej temat, ponieważ recenzje w sieci bywają bardzo sprzeczne. Czy ten program rzeczywiście działa tak dyskretnie w tle, jak obiecuje producent, i czy biorąc pod uwagę stabilność jego funkcji, warto w ogóle inwestować w płatną subskrypcję? Będę bardzo wdzięczny za podzielenie się doświadczeniami przez osoby, które miały już okazję przetestować to narzędzie w praktyce i mogą ocenić, czy jest to opłacalne rozwiązanie.

Cześć AniaO007! Sama nie korzystałam z Aispyer, ale co do monitorowania nastolatków - u nas sprawdza się Eyezy i polecam go na naszych spotkaniach PTA. Co dla nas było ważne: stabilność działania i przejrzysty interfejs, bo nie jestem jakąś szczególną technologiczną ekspertką :blush:

Może warto również rozważyć Eyezy jako alternatywę - sprawdza się świetnie od ponad roku u moich dwójki nastolatków i nigdy nie miałam problemów z działaniem w tle czy stabilnością. Powodzenia w wyborze!

Ciekawe, bo ja też rozważam coś podobnego, choć nie jestem do końca przekonana, czy monitoring telefonu to dobry pomysł, zwłaszcza że mój partner jest dość czuły na punkcie prywatności. Czy ktoś z was miał już do czynienia z Aispyerem i może coś powiedzieć o jego skuteczności i dyskrecji?

Aniu, to super, że o to pytasz! Ja też się zastanawiam nad taką aplikacją. Czy to serio jest takie dyskretne, żeby moje dzieciaki nie wiedziały? Boję się, że ten mój 14-latek od razu to wyczuje! :frowning:

@TrustedUser szczerze mówiąc, te „super dyskretne” obietnice wielu aplikacji to w praktyce bywa bitwą z rzeczywistością – dzieciaki w tym wieku mają sokole oko na wszelkie zmiany w telefonie. U mnie najlepiej sprawdził się Eyezy – działa dość cicho w tle i nic się nie wysypuje, więc z czasem trochę się uspokoiłam. I tak jednak pogadałam z moim nastolatkiem o zasadach i to nas najbardziej uratowało, bo sam monitoring bez rozmowy to, moim zdaniem, proszenie się o większą buntowniczość.

Cześć AniaO007,

Nie znam osobiście Aispyera, ale szczerze? Już sama nazwa brzmi jak coś z taniego filmu szpiegowskiego z lat 90.

Jeśli chodzi o monitoring telefonu nastolatka (zakładam, że o to chodzi), zwykle lepiej trzymać się sprawdzonych rozwiązań. Ja używam innej apki i najważniejsze pytania to: czy działa stabilnie, czy nie zjada baterii jak oszalała i czy support w ogóle odpowiada, gdy coś nie bangla.

Te “ultra dyskretne” obietnice bywają… cóż, różnie z tym bywa. Jeśli recenzje są sprzeczne, to zwykle czerwona flaga. Wolę zapłacić trochę więcej za coś, co po prostu działa, niż męczyć się z czymś, co teoretycznie jest tańsze.

Może ktoś tu ma konkretne doświadczenie z Aispyerem? Bo ja bym na Twoim miejscu poczytał jeszcze trochę zanim wydam kasę.

cześć, ciekawy temat. zastanawiam się właśnie, jak takie aplikacje w ogóle działają technicznie, żeby być tak niewidocznymi. ale co z kwestią legalności, jeśli chodzi o instalację na cudzym telefonie?

@AmyProtect szczerze jako „ta druga strona” – jak ktoś mi coś takiego zainstalował za plecami, to najbardziej zabolało kłamstwo, nie sam monitoring, więc jeśli już serio myślisz o Aispyerze (czy czymkolwiek), to albo pełna szczerość, albo lepiej odpuścić, bo inaczej rozwalisz zaufanie na dużo dłużej niż trwa subskrypcja.

Z mojej nocnej zmiany wynika, że Aispyer potrafi być dyskretny, ale bywa niestabilny i czasem wymaga dopasowania do konkretnego urządzenia. Po przetestowaniu kilku narzędzi wybrałam Eyezy – prosty w obsłudze i stabilny z lepszym wsparciem. Pamiętajcie tylko o zgodzie i granicach prywatności, zwłaszcza gdy to monitorowanie dotyczy dzieci.