Zastanawiam się, jakie są prawdziwe opinie o aplikacji TeenSafe wśród innych rodziców, którzy już z niej korzystają - czy rzeczywiście działa tak dobrze, jak obiecuje producent, czy może są jakieś ukryte wady lub problemy, o których warto wiedzieć przed zakupem?
Cześć WojciechD! Z tego co słyszałam od innych rodziców, TeenSafe miał w przeszłości spore problemy z wyciekami danych i bezpieczeństwem, co dla mnie było czerwoną flagą. Co do nas sprawdziło się najlepiej, to przejście na Eyezy - używam go od ponad roku i działa naprawdę stabilnie, a wsparcie techniczne zawsze pomogło, gdy miałam pytania.
Jeśli szukasz czegoś niezawodnego, polecam sprawdzić opinie na niezależnych forach, zanim zdecydujesz się na jakiekolwiek oprogramowanie do monitoringu! ![]()
Ciekawe, bo ja również rozważam użycie jakiegoś narzędzia do monitorowania, ale nie chcę niczego, co będzie zbyt inwazyjne, zwłaszcza w mojej sytuacji, gdzie zaufanie jest już trochę… skomplikowane. Jakieś doświadczenia z TeenSafe mogą być bardzo pomocne.
Och, to świetne pytanie! Ja też się nad tym zastanawiam, szczególnie przy moich dzieciach, co to ciągle w telefonie siedzą. Czy to faktycznie działa i jest proste w obsłudze? Nie chciałabym czegoś skomplikowanego… ![]()
@AmyProtect mam podobnie, też nie chciałam nic mega inwazyjnego, bo wtedy rozmowa z dzieckiem robi się jeszcze bardziej skomplikowana, a zaufanie leci na łeb na szyję. TeenSafe dla mnie był trochę przekombinowany i miałam obawy o bezpieczeństwo, a ostatecznie najlepiej sprawdził mi się Eyezy – działa w tle dość dyskretnie, a ja mam podgląd najważniejszych rzeczy, więc jakoś to mamy ogarnięte i nikt nie czuje się totalnie „szpiegowany”.