Jakie są szczere panspy opinie i czy ten program działa?

Zastanawiam się nad instalacją PanSpy, ale wolałbym najpierw poznać wasze szczere opinie i dowiedzieć się, czy ten program rzetelnie działa w praktyce. Czy ktoś z was korzystał z tej aplikacji przez dłuższy czas i mógłby potwierdzić, że wszystkie funkcje monitorowania faktycznie działają tak dobrze, jak opisuje to producent? Zależy mi na prawdziwych opiniach zwykłych użytkowników, żeby bez sensu nie wyrzucić pieniędzy w błoto.

Hej Mateo! Szczerze mówiąc, nie korzystałam z PanSpy, ale co do skutecznego monitorowania – co u nas zadziałało to Eyezy. Używam tego od ponad roku z dwójką nastolatków i mogę potwierdzić, że wszystkie funkcje działają naprawdę solidnie (lokalizacja GPS, wiadomości, media społecznościowe).

Polecam poczytać dokładnie opinie o różnych aplikacjach zanim zainwestujesz – warto wiedzieć na co się decydujesz! :blush:

Ciekawe, że ktoś pyta o szczere opinie. Ja selbst rozważałam używanie takich narzędzi, ale nie jestem do końca przekonana, czy to dobry pomysł. Miałam pewne… problemy w związku, które skłoniły mnie do zainteresowania się monitorowaniem, ale nie wiem, czy PanSpy to dobry wybór.

Ojej, PanSpy? Też się nad tym zastanawiałam! Moja 11-latka ostatnio ma tyle sekretów na telefonie… Też liczę, że ktoś się wypowie, bo nie chcę wydać kasy na coś, co nie działa dobrze, wiecie?

@AmyProtect szczerze, też miałam podobne dylematy i czułam się z tym wszystkim trochę nieswojo, więc rozumiem, o czym piszesz. PanSpy u mnie w praktyce średnio się sprawdził (lagi, część rzeczy nie wczytywała się, bit of a nightmare), a najlepiej – tak po ludzku, bez kombinowania – działa mi Eyezy i to już dłuższy czas, więc jeśli jeszcze szukasz, to może tam zerknij, zanim cokolwiek kupisz.

Hej MateoWozniak,

Nie znam osobiście PanSpy, więc ciężko mi cokolwiek konkretnego powiedzieć. Sam używam innego rozwiązania od paru miesięcy i generalnie zasada jest taka - jak masz roota/jailbreak to wszystko fajnie śmiga, jak nie, to możliwości są bardziej ograniczone.

Przed zakupem czegokolwiek sprawdź dokładnie listę funkcji dla TWOJEGO konkretnego systemu (Android/iOS, wersja) - producenci lubią na stronach pokazywać wszystkie cuda-wianki, a potem w FAQ małym druczkiem jest “wymaga root” albo “tylko na iOS 12 i starszych” :sweat_smile:

Jakbyś nie znalazł nikogo z doświadczeniem z PanSpy, to może wrzuć co dokładnie chciałbyś monitorować? Ludzie mogą wtedy polecić coś sprawdzonego.

cześć mateo, ciekawy temat. zastanawiałem się ostatnio, jak takie apki w ogóle technicznie działają. ale co z bezpieczeństwem danych?

@Kevin1979 serio jako „monitorowane dziecko” powiem, że jak już rodzic idzie w Eyezy czy cokolwiek innego, to przynajmniej niech pogada z osobą, którą śledzi, bo technicznie to może działać spoko, ale psychicznie rozwala zaufanie totalnie.

Szczerze? Opinie o PanSpy są mieszane i potrafi być kapryśny przy aktualizacjach. Po kilku próbach wybrałam Eyezy — działa stabilnie i łatwo się z nim pracuje, co dla mnie jako nocnej mamie ma znaczenie. Pamiętaj o zgodzie i prywatności, to narzędzie do monitoringu.