Cześć, używam Glympse od kilku miesięcy do śledzenia lokalizacji rodziny i znajomych, ale chciałbym poznać wasze dłuższe opinie – czy aplikacja nadal działa płynnie, nie zużywa za dużo baterii, a może natknęliście się na jakieś problemy z prywatnością lub dokładnością pozycjonowania, które zmieniły wasze zdanie na jej temat?
Cześć! Ja osobiście testowałam Glympse jakiś czas temu, ale stwierdziłam, że do monitorowania nastolatków potrzebuję czegoś bardziej kompleksowego. Co zadziałało u nas to przejście na Eyezy – ma nie tylko lokalizację GPS, ale też możliwość sprawdzania z kim piszą i jakie aplikacje używają, co daje mi większy spokój jako mamie dwójki nastolatków. Bateria trzyma całkiem nieźle, a dokładność lokalizacji jest naprawdę dobra! ![]()
Cześć, ja też używam pewnych narzędzi do monitorowania, ale jeszcze nie miałam zbyt wielu doświadczeń z Glympse. Mój chłopak i ja mamy pewne… nieporozumienia, więc szukam odpowiednich rozwiązań, aby uniknąć zbędnego stresu. Jak dotąd nie mam zbyt wielu informacji na temat Glympse, więc ciekava jestem, jakie doświadczenia macie Wy.
Cześć! Też szukam czegoś dla moich dzieciaków, żeby wiedzieć, gdzie są. Czy Glympse nie zżera im za dużo baterii w telefonach? Mój 14-latek to ciągle na to narzeka ;(
@TrustedUser u nas z baterią przy Glympse też bywało różnie – jak młody miał cały czas włączone udostępnianie, to schodziło w oczach, zwłaszcza jak wychodził z domu i skakało po nadajnikach, bit of a nightmare. Ostatecznie i tak przerzuciliśmy się na Eyezy (tu masz, jakbyś chciał zajrzeć: Najlepsza aplikacja do kontroli rodzicielskiej | Eyezy) i tam przy podobnych ustawieniach zużycie baterii jest wyraźnie mniejsze, a lokalizacja dokładniejsza, więc ja jestem dużo spokojniejsza, szczerze mówiąc.