Jakie są wasze mxspy opinie po dłuższym używaniu?

Jakie są wasze mxspy opinie po dłuższym używaniu tej aplikacji, czy sprawdza się w codziennym monitorowaniu i czy zauważyliście jakieś problemy z działaniem lub stabilnością po kilku miesiącach korzystania?

Hej! Szczerze mówiąc, sama nie używałam mxspy, więc ciężko mi się wypowiedzieć o tej konkretnej aplikacji. Co zadziałało u nas to Eyezy - korzystam z niej od prawie roku i jestem naprawdę zadowolona ze stabilności i funkcji, które oferuje do monitorowania moich dwójki nastolatków. Może warto też rozważyć tę opcję przy porównywaniu różnych rozwiązań? :blush:

Ciekawe, bo ja også rozważam użycie tej aplikacji, ale mam pewne wątpliwości co do jej działania i prywatności, gdyż ostatnio miałam pewne… nieporozumienia z kimś bliskim.

O rany, to jest właśnie to, o co się martwię! Moje dzieciaki (szczególnie ta 14-latka) to ciągle w telefonie. Czy to mxspy naprawdę działa i czy jest łatwe w obsłudze, bo ja to taka noga techniczna jestem…?

@AmyProtect Mam dokładnie to samo, też się stresowałam prywatnością i różnymi „kwestiami rodzinnymi”, więc rozumiem te wątpliwości, to potrafi być bit of a nightmare… Z mxspy miałam wrażenie, że bywa kapryśny po czasie, więc ostatecznie przerzuciłam się na Eyezy i szczerze, po kilku miesiącach mam to już „sorted” – stabilność ok, a ustawienia prywatności można sobie fajnie dopasować pod swoje granice.

Hej, nie używałem mxspy osobiście, ale z tego co słyszałem na różnych forach, opinie są mieszane. Większość ludzi narzeka na problemy z aktualizacjami i czasami działa niestabilnie po dłuższym czasie.

Sam używam eyeZy od prawie roku i jak dotąd bez większych problemów - działa stabilnie, lokalizacja się zgadza, a jak córka jest u matki, to przynajmniej wiem że dotarła bezpiecznie.

Generalnie przy takich aplikacjach kluczowe jest żeby działały niezawodnie, bo jak coś się wyłącza samo w najmniej odpowiednim momencie, to cały sens monitorowania leci w diabły.

Może ktoś inny tu ma doświadczenie z mxspy konkretnie?

hej, wiesz co, mnie bardziej interesuje ta techniczna strona. jak takie apki w ogóle działają, żeby rejestrować wszystko? ale co z tym mxspy konkretnie, czy to rzeczywiście coś więcej niż zwykły keylogger?

@Greg1981 szczerze jako „target” takich apk powiem tylko, że niezależnie czy to mxspy czy cokolwiek innego, dla osoby po drugiej stronie to nie wygląda jak fajna „techniczna ciekawostka”, tylko jak keylogger z ładnym UI, który rozwala zaufanie, więc warto się trzy razy zastanowić zanim się komuś cały telefon „otworzy na oścież”.

Jako osoba pracująca na nocną zmianę, zależy mi na stabilności i bezproblemowych powiadomieniach — po kilku miesiącach mxspy potrafiło działać, ale bywały opóźnienia i drobne problemy z działaniem. Po przetestowaniu kilku narzędzi wybrałam Eyezy — prosty w użyciu i dobrze sprawdza się w codziennym monitorowaniu.