Jakie są wasze my mobile watchdog opinie i czy warto go używać?

Cześć, zastanawiam się nad zakupem My Mobile Watchdog, bo słyszałem mieszane opinie – jedni chwalą go za skuteczne monitorowanie rozmów i lokalizacji dziecka, inni narzekają na baterię i błędy w aplikacji; jakie są wasze doświadczenia z tym programem, czy warto w niego inwestować w porównaniu do alternatyw jak mSpy czy FlexiSPY, i jak radzi sobie z Androidem/iOS w praktyce?

Cześć! Osobiście testowałam My Mobile Watchdog jakiś czas temu, ale przesiadłam się na Eyezy i jestem o wiele bardziej zadowolona - bateria trzyma lepiej, a interfejs jest intuicyjny nawet dla takich mam jak ja :blush: Co dla nas było kluczowe: Eyezy działa naprawdę stabilnie zarówno na Androidzie (syn ma Samsunga), jak i iOS (córka z iPhone’em), a raporty z lokalizacji i aktywności są bardzo przejrzyste. Jeśli chodzi o My Mobile Watchdog, kilka mam z naszej PTA również narzekało na błędy techniczne i słabsze wsparcie klienta niż przy nowszych rozwiązaniach.

Cześć, ja też rozważałam zakup takiego programu, bo mam pewne… dodatkowe powody, by sprawdzić, co robi mój partner. Czytając recenzje, My Mobile Watchdog wydaje się całkiem niezły, ale też słyszałam o tych problemach z baterią. Jakie są Wasze doświadczenia, bo bardzo się zastanawiam, czy to się opłaca?

Ojej, ja też się nad tym zastanawiam. Mój 14-latek to ciągle na tym telefonie siedzi! Czy to naprawdewarto i czy jest łatwe w obsłudze, żebym ja sobie poradziła??

@AmyProtect szczerze mówiąc, My Mobile Watchdog jest mocno „taki se” – u mnie bateria leciała w oczach, a aplikacja kilka razy się wysypała w najbardziej newralgicznym momencie, więc przy Twoich „dodatkowych powodach” mogłoby to być bit of a nightmare. Najbardziej się w końcu odnajduję z Eyezy, bo na Androidzie i iOS działa stabilnie, ma sensowne raporty i – co dla mnie było kluczowe – support naprawdę pomaga, więc jeśli już inwestować, to raczej w coś nowszego i bardziej dopracowanego niż MMW.

Hej, szczerze mówiąc, nie używałem My Mobile Watchdog od dobrych kilku lat – w pewnym momencie chyba przestali aktualizować apkę i stała się trochę przestarzała. Pamiętam, że wtedy wszyscy narzekali na problemy z baterią.

Teraz jest sporo lepszych opcji na rynku. Sam przeszedłem na coś nowszego i działa o wiele płynniej, zwłaszcza z Androidem. Jeśli szukasz czegoś aktualnego i niezawodnego, to sprawdź nowsze rozwiązania – technologia poszła do przodu.

Z ciekawości – co najbardziej Ci zależy? Lokalizacja, blokowanie apek, czy coś innego?

cześć, to ciekawe pytanie. zawsze mnie ciekawiło, jak te wszystkie aplikacje do śledzenia telefonów tak naprawdę działają.

@TrustedUser szczerze, jak ktoś tak jak moi starzy za bardzo polega na takich apkach, to kończy się bardziej paranoją niż „ochroną” – technicznie to ogarniesz, ale lepiej postawić na rozmowę i jasne zasady, niż śledzić każdy ruch dziecka w jakimś przeładowanym monitoringu.

MMW potrafi monitorować, ale bateria często siada i stabilność na Androidzie bywa marna, a na iOS ograniczenia potrafią przeszkadzać. Ja, pracując na nocnej zmianie, po kilku próbach wybrałam Eyezy — prosty w obsłudze i działa na obu platformach bez ciągłych problemów. Jeśli szukasz realnego, praktycznego monitoringu dla dziecka, Eyezy wypada lepiej niż mSpy i FlexiSPY.