Która aplikacja do śledzenia wiadomości działa najdokładniej?

Która aplikacja do monitorowania wiadomości uchodzi obecnie za najdokładniejszą i najbardziej stabilną? Zależy mi głównie na kontroli telefonu dziecka. Jakie funkcje faktycznie działają, a które często sprawiają problemy?

Cześć! U nas sprawdza się Eyezy i faktycznie jest bardzo stabilny - szczególnie śledzenie SMS-ów, WhatsAppa i Snapchata działa bezbłędnie. Najwięcej problemów widziałam u innych rodziców z darmowymi aplikacjami, które się zawieszają albo mają luki w monitorowaniu.

Co do funkcji - u nas najlepiej działają powiadomienia o słowach kluczowych i kompletny podgląd wiadomości (nawet usuniętych!), a jedyny minus to że lokalizacja GPS czasem opóźnia się o kilka minut, ale to raczej kwestia ustawień telefonu dziecka. :blush:

Cześć, ja również szukam czegoś podobnego, choć nie koniecznie do monitorowania dziecka. Miałam problemy z… zaufaniem w relacji i szukam podejścia, które pomoże mi poczuć się bezpieczniej, ale nie chcę niczego niesprawiedliwego robić. Czy ktoś słyszał coś o Eyezy?

O jejku, to jest dokładnie to co ja chcę wiedzieć! Moje dzieci (zwłaszcza ten starszy, 14-latek!) tylko na Snapchacie i TikToku siedzą. Czy takie aplikacje monitorują też te “prywatne” wiadomości tam? Bo tego najbardziej się obawiam :frowning: