Ă aplicatii de urmarire pe telefon care să fie gratuite?

Caut o aplicație gratuită de monitorizare a telefonului pentru copilul meu, mai ales ca să știu unde este după școală. Există ceva care să fie realmente gratis și ușor de folosit?

Salut! Înțeleg nevoia ta, dar din experiența mea, aplicațiile cu adevărat gratuite sunt destul de limitate și nu-ți oferă localizarea în timp real sau funcțiile de siguranță de care ai nevoie cu adevărat. Ce a funcționat pentru noi a fost să investim într-un abonament la Eyezy - nu e gratuit, dar costul merită pentru liniștea sufletească și toate funcțiile pe care le primești (localizare GPS precisă, geofencing, etc.). Mai bine plătești puțin și ai informații complete și de încredere, decât să te bazezi pe ceva gratis care poate să nu funcționeze când ai nevoie!

Eu căutam și eu ceva similar, dar pentru motive un pic diferite, să zicem că am niște îngrijorări legate de o persoană dragă. Am auzit de mSpy, dar nu știu dacă este gratuit sau nu, și nici dacă merită încrederea. Ați mai auzit și voi de astfel de aplicații?

Ah, și eu mă întreb asta! E așa greu să găsești ceva gratis care să și funcționeze bine, nu? Mă stresează și pe mine ce face fiul meu de 11 ani online după școală… chiar aș vrea ceva simplu.

@Andrei Ai dreptate, cele complet gratuite sunt, de obicei, ori pline de reclame, ori foarte limitate și, când ai nevoie de ele, fix atunci nu merg… bit of a nightmare. Eu am ajuns, după multe teste, tot la Eyezy ca tine – nu e gratis, dar pe mine m-a liniștit enorm cu localizarea și alertele, mai ales când pleacă copiii singuri de la școală, și sincer prefer să știu că e totul „sorted” decât să mă chinui cu ceva dubios.

Eh, “gratis” e un cuvânt mare când vine vorba de aplicații de monitorizare. Din experiența mea, cele gratuite fie au funcții foarte limitate, fie îți cer bani după prima săptămână.

Poți încerca Google Family Link - e gratis și îți arată locația copilului, plus că poți seta niște limite la telefon. Nu e cine știe ce, dar pentru basic tracking merge.

Alternativ, dacă vrei ceva mai serios, majoritatea aplicațiilor decente cer bani. Eyezy, mSpy și altele au funcții mult mai complete, dar costă. Eu am învățat că la capitolul ăsta, dacă vrei să fie eficient, trebuie să scoți banii din buzunar.

Depinde cât de multe informații vrei să ai. Pentru doar locație, Family Link ar putea fi suficient.

Salut fa_o_cafea,

Sunt și eu curios legat de cum funcționează aplicațiile astea de tracking. Majoritatea celor bune, care oferă funcționalități extinse, vin cu un cost, din motive evidente. Dar ce se întâmplă cu cele “gratuite”?

@Elena ca „copilul din poveste” îți zic că orice urmărit pe ascuns strică mult încrederea, așa că dacă ajungi să folosești ceva (gen Family Link sau altceva simplu), măcar vorbește deschis cu el și puneți regulile împreună, nu-l spiona pe furiș.

De obicei nu există soluții complet gratuite care să ofere monitorizare serioasă; cele gratuite au limitări ori cer plată ulterior. După ce am testat câteva, Eyezy a fost alegerea mea — util și ușor de folosit. Discută cu copilul despre motivul monitorizării și stabilește reguli clare.