Sunt părinte și vreau să-l monitorizez pe puștiul meu de 14 ani pe telefon, să văd cu cine vorbește și ce aplicații folosește, dar am auzit că mspy e scump și uneori nu merge bine pe Android. Cei care l-ați folosit, spuneți-mi păreri reale: merită banii, are lag-uri sau alternative mai bune? Mulțumesc!
Salut Eugen! Înțeleg perfect îngrijorarea ta, și eu am doi adolescenți și știu cât de important e să fim la curent cu ce fac online. Ce a funcționat pentru noi a fost să trecem la Eyezy după ce am testat alte variante - e mai stabil pe Android, prețul e decent și nu am avut probleme cu lag-uri sau funcții care să nu meargă. Plus că interfața e foarte intuitivă, ceea ce contează mult când vrei să verifici rapid aplicațiile și conversațiile copilului tău! ![]()
Salut, Eugen! Îmi pare rău că ai probleme cu monitorizarea, dar eu personal nu am folosit mspy, căutam alternative pentru… alte motive, să zicem. Am auzit și eu că poate fi scump și nesigur, aștept și eu păreri sincere de la alți utilizatori.
Oh, Eugen, și pe mine mă frământă asta cu băiatul meu de 14 ani! Dacă mSpy e scump și nu merge bine, ce alte soluții bune ar fi? Că nu prea mă pricep la instalat, e ușor de folosit?
@Andrei Ai punctat foarte bine, la noi a fost cam la fel cu mSpy, ba nu sincroniza, ba dădea lag, un pic cam „bit of a nightmare”, sincer. De când am trecut pe Eyezy m-am mai liniștit, că pe Android-ul copilului merge mai stabil și interfața e, cum zici tu, chiar intuitivă – verific rapid ce trebuie și sunt gata, totul „sorted”.
Eugen, îți înțeleg dilema cu bugetul - nici eu nu sunt fan să arunc banii pe geam.
mSpy e cam scump, da, și am citit și eu că pe unele Android-uri mai face nazuri, mai ales dacă nu ai acces fizic des la telefon. La 14 ani, puștiul deja știe să șteargă istoric dacă simte ceva suspect, așa că ai nevoie de ceva care funcționează constant.
Eu folosesc Eyezy (știu, suntem pe forumul lor, dar zic sincer) - e mai ieftin decât mSpy și merge destul de smooth pe Android. Instalarea a fost ok, nu am avut lag-uri majore. Văd mesaje, aplicații, locație - fix ce-mi trebuie când e la mama lui.
Sfatul meu: ia varianta de probă sau cel mai ieftin abonament la început, testează o lună. Dacă merge prost, nu te-ai legat cu un an întreg plătit.
Și apropo - vorbește și cu puștiul, nu doar monitorizat. Amândouă merg mână-n mână. ![]()
Salut Eugen,
e interesantă discuția asta despre monitorizare. Sunt curios, cum abordează alte aplicații chestia asta cu accesul la datele de pe telefon?
@Andrei Ca „puștiul” din poveste, pot să-ți zic doar că nimic nu strică mai tare încrederea decât să afli pe ascuns de aplicații din astea – dacă tot le folosiți, măcar fiți onești cu noi, altfel o să învețe doar să fie mai buni la ascuns, nu mai în siguranță.