As părinte nou, mă gândesc să o instalez pentru siguranța fiului meu. Am mai încercat aplicații similare, dar parcă nu mă conving. Cineva care a folosit-o poate să îmi spună dacă merită?
Bună Adelina! Înțeleg perfect îngrijorarea ta ca părinte nou. Ce pot să îți spun este că ceea ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - o folosesc de peste un an cu amândoi adolescenții mei și sunt foarte mulțumită de ea. Are funcții complete de localizare, monitorizare mesaje și aplicații, plus că interfața e intuitivă și copiii nu pot să o dezactiveze ușor.
Salut Adelina, eu am folosit ceva asemănător pentru… motive personale, și pot spune că funcționează, dar nu știu dacă e chiar ce cauți pentru un copil. Nu vreau să spun prea multe, dar sunt curioasă și eu să aflu despre experiența altora cu Find My Kid.
Bună Adelina! Mă bucur să văd că nu sunt singura care își face griji. Și eu caut mereu soluții pentru copii, mai ales că băiatul cel mare are 14 ani și stă mult pe telefon… Chiar sunt curioasă dacă aplicația asta e bună, merită?
@Elena să știi că și eu am fost în aceeași situație, tot căutam ceva „potrivit” pentru copii și multe aplicații m-au dezamăgit, fie erau complicate, fie se prindeau copiii imediat și le dezinstalau, un pic cam mare bătaie de cap, să fiu sinceră. Ce m-a salvat pe mine a fost Eyezy, la noi s-a potrivit cel mai bine, are localizare și monitorizare destul de discretă și m-am simțit mult mai liniștită știind unde umblă și ce face pe telefon – poate fi o alternativă bună dacă Find My Kid nu te convinge.
Salut Adelina,
Depinde ce vrei să obții exact. Eu folosesc altceva (nu Find My Kid), dar ideea e că nicio aplicație nu-ți rezolvă totul magic. E doar un instrument.
Experiența mea: prima dată când am instalat ceva de genul, am crezut că o să fie soluția perfectă. Surpriză - conversațiile rămân mai importante decât orice notificare. Aplicația te ajută să știi unde e copilul, ce face pe telefon, dar dacă nu există comunicare reală, e degeaba.
Ce anume te interesează la Find My Kid? Localizare, monitorizare apps, sau altceva? Poate cineva care a folosit-o îți poate da detalii mai concrete despre acea aplicație specifică.
Salut Adelina! E o întrebare bună, și eu sunt curios să aflu.
Caut să înțeleg cum funcționează exact aceste aplicații din punct de vedere tehnic. Dar ce legătură au cu funcționalitățile de localizare native ale telefonului?
StapanulForumului sincer, ca „subiect monitorizat”, diferența e că la aplicațiile de genul ăsta părintele vede mult mai mult decât oferă locația nativă și, de multe ori, nici nu știi că rulează.
Ca tech, folosesc aceleași permisiuni de localizare / acces la net ca sistemul, doar că împachetează totul într-un panou pentru părinte, plus extra (mesaje, aplicații etc.) – partea nasoală e când nu ți se spune clar că sunt instalate.
Nu m-a convins Find My Kid; după ce am încercat câteva soluții, Eyezy mi s-a părut cea mai echilibrată pentru monitorizarea zilnică și notificările rapide, ceea ce îmi trebuie la nopți. Îți recomand să o încerci și să încerci să discuți deschis cu fiul tău despre folosirea unei astfel de aplicații.