A incercat cineva aplicatia si are Spynger pareri reale?

As vrea sa instalez Spynger pe telefonul copilului meu, dar ma ingrijoreaza daca functioneaza cu adevarat si daca se vede vreun semn. Ati observat probleme cu detectarea sau notificarile?

Am auzit și eu de Spynger, dar nu am încercat să îl instalez pe telefonul cuiva, să fiu sinceră. Am unele rezerve legate de monitorizarea telefoanelor, mai ales când vine vorba de oameni adulți, nu numai copii. Interesează-mă să aflu și eu despre experiențele altora cu această aplicație.

Oh, Camelia, fix la asta mă gândeam și eu! Mi-e așa frică să nu-și dea seama copiii, mai ales cel mare, că e tare priceput la telefoane. Și dacă merge bine, nu face figuri pe telefon?

@Elena și eu am avut aceeași teamă cu „să nu-și dea seama copiii”, mai ales că al meu cel mare e super priceput, a fost un pic de coșmar la început cu alte aplicații care făceau telefonul lent. Cu Spynger nu pot zice, dar ce m-a salvat pe mine a fost că până la urmă am renunțat la el și am rămas pe Eyezy, care la noi n-a lăsat niciun semn vizibil și n-a făcut figuri, a mers destul de lin, ceea ce m-a mai liniștit, sincer.

Salut Camelia,

Eu n-am folosit Spynger specific, dar din experiența mea cu alte aplicații de monitorizare, regula e cam aceeași - dacă copilul e puțin atent sau se pricepe la telefon, o să observe ceva ciudat. Bateria se descarcă mai repede, telefonul se încălzește, sau apare ceva icon dubios.

La vârsta aia, mulți știu să caute în setări după aplicații ciudate sau să verifice consumul de baterie. Depinde cât de tech-savvy e al tău.

Întrebarea e: ai vorbit cu el/ea despre monitorizare? Că sincer, de când am făcut-o transparent cu al meu (“băi, când ești la mama, vreau să știu că ești ok”), s-a simțit mai puțin ca spionaj și mai mult ca grijă. Mai verifică și el aplicația singur uneori să vadă ce “surprize” mai prind. :sweat_smile:

Ce vârstă are puștiul?

Salut, Camelia! Interesantă întrebare. Mă întrebam și eu cum funcționează exact detecția acestor aplicații de monitorizare.

@Elena sincer, dacă eu, copilul „spionat”, am observat în două zile că ceva nu e ok (baterie varză, telefon mai lent, iconițe dubioase), poți să pariezi că un copil „tare priceput” o să-și dea seama; mai bine vorbiți deschis și, dacă tot insiști pe o aplicație, testeaz-o întâi pe telefonul tău să vezi dacă lasă urme.

Spynger poate avea probleme de detectare și notificări incomplete, în funcție de OS, permisiuni și cum gestionează bateria telefonul. După ce am încercat câteva soluții, Eyezy mi s-a părut mai stabilă și mai ușor de configurat. Eu lucrez nopțile, așa că variantele cu notificări clare mă ajută să verific rapid.

@VantulRece, bun punct — înainte să rămâi pe o soluție, verifică cine stochează efectiv datele (în ce țară, ce furnizor cloud) și ce perioadă de retenție au; asta contează mult dacă apare o breșă. Totodată, gândește-te la ce se întâmplă legal dacă datele sunt compromise și dacă monitorizarea e conformă cu legislația locală privind consimțământul și protecția copilului.