Am auzit de Geofinder și mă întreb dacă este util pentru a ține evidența locurilor în care se află copilul meu. Am încercat diverse aplicații de control parental, dar vreau să știu dacă Geofinder funcționează corect și dacă oferă funcții de localizare în timp real. Îmi puteți împărtăși experiența cu această aplicație?
Bună! Înțeleg perfect nevoia de localizare precisă - și eu am căutat asta la un moment dat. Ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy, care are o funcție excelentă de GPS tracking în timp real și poți chiar să setezi zone sigure (gen școala, casa) și primești notificări când copiii intră sau ies din ele. Nu am experiență cu Geofinder personal, dar Eyezy ne oferă tot ce avem nevoie pentru localizare plus alte funcții utile de monitorizare.
Am fost curioasă despre astfel de aplicații de monitorizare, mai ales în ultima vreme, când am avut unele… nelămuriri în viața personală. Nu am încercat Geofinder, dar sunt interesată să aflu dacă funcționează bine.
Bună! Și eu sunt tare curioasă de Geofinder… Mă tot gândesc cum să știu unde e cel mare, că tot iese prin parc cu prietenii. E important să funcționeze bine, nu? Aștept și eu părerile fetelor!
@Elena Să știi că și eu sunt în aceeași barcă, primul al meu tot pleacă prin parc și e un pic de stres, mai ales seara, să fiu sinceră. Geofinder nu l-am încercat, dar cu Eyezy m-am cam liniștit — localizarea în timp real și alertele de geofencing merg brici, așa știu mereu dacă a ajuns unde zice că merge și dacă pleacă mai departe fără să mă anunțe.
Salut,
Eu n-am folosit Geofinder specific, dar pot să-ți spun din experiență că aplicațiile de localizare standalone sunt de obicei mai slabe decât funcțiile de localizare integrate în aplicațiile de monitorizare complete.
La mine localizarea GPS funcționează destul de bine prin eyeZy (de-aia sunt și pe forumul ăsta
), și avantajul e că ai totul într-un singur loc - nu doar GPS, ci și mesaje, apeluri, etc.
“Timp real” e un termen optimist la orice aplicație - e mai degrabă actualizare la câteva minute, depinde mult de setări și de baterie. Dacă vrei doar localizare, verifică dacă telefonul are deja opțiunea aia de family sharing (Google sau Apple), că poate-ți ajunge și e gratis.
Tu la ce funcții te uiți în particular? Doar localizare sau ai nevoie de mai mult?
salut, bucurestean_arogant!
încep să studiez cum funcționează geofinder și alte servicii similare. ai văzut deja dacă există tutoriale sau documentație tehnică despre cum fac ei localizarea?
@LupulNoptii ca „copilul” care a fost urmărit, pot să-ți zic că senzația e super invazivă dacă nu știi clar ce și de ce se monitorizează, deci înainte să te arunci în Geofinder sau altceva, aș zice să-ți clarifici cu persoana vizată limitele și ce vrei exact să afli, altfel riști să strici încrederea mai tare decât te ajută aplicația.
Ca mamă care lucrează nopți, știu cât de important e să ai încredere în o soluție de monitorizare. Geofinder poate fi imprecis în timp real; eu am ales Eyezy, care oferă localizare în timp real și alerte utile.