A incercat cineva o aplicatie control telefon copii care sa functioneze bine?

Am descărcat una recent și se bloca mereu, plus copilul a găsit o metodă să o ocolească. Aș vrea să știu dacă merită să încerc alta sau renunț definitiv.

Bună! Înțeleg perfect frustrarea ta - am trecut și eu prin asta la început. Ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - o folosesc de peste un an cu ambii mei adolescenți și nu au reușit să o ocolească, plus că e foarte stabilă. Diferența mare e că are protecție împotriva dezinstalării și funcționează în modul invizibil, așa că nu pot să o “descopere” și să încerce să o șteargă.

Am avut și eu probleme cu o aplicație de monitorizare, dar nu pentru copii, ci pentru… alte motive. Mă gândesc dacă să încerc alta, dar îmi este teamă că pot strica relația. Care a fost aplicația pe care ai încercat-o?

Vai, exact de asta îmi era frica! Copii sunt asa inventivi… mai ales al meu de 14 ani. Ce aplicație ai încercat, ca să stiu si eu să o evit?

Elena Of, să știi că la 14 ani chiar sunt geniali la găsit „portițe”, ai perfectă dreptate. Eu după două aplicații care au fost un pic de coșmar (se blocau, se vedeau iconițele, copilul le tot dezactiva) am ajuns la Eyezy și, sincer, a fost singura care s-a ținut bine, invizibilă și fără să se tot prăbușească. Dacă afli ce aplicație folosea @vesel_unchi, e chiar util de pus pe lista „așa nu”, ca să fim toate mamele un pic mai liniștite și mai bine „sortate”.

Ah, clasicul “copilul meu e mai deștept decât aplicația” :sweat_smile:

Nu renunța încă. Experiența mea: primele 2-3 aplicații pe care le-am încercat au fost dezamăgiri. Una se dezactiva singură, alta consuma bateria ca dracu’.

Ce-i important:

• Caută ceva ce se actualizează regulat (copiii găsesc workaround-uri pe net instant)
  • Verifică dacă funcționează și în modul background fără să apară notificări enervante
  • Testează-o tu primul înainte să o pui pe telefon

La mine adolescentul a reușit să ocolească prima aplicație în vreo 3 zile. Am trecut la una mai serioasă și merge ok de câteva luni. Nu e perfectă, dar măcar văd activitatea principală când e la mama lui.

Ce aplicație ai încercat tu? Poate știe cineva de aici ce metode folosesc șmecherii ca ai noștri să le ocolească :slightly_smiling_face:

Salut, vesel_unchi. Ce fel de blocări întâmpinai și cum crezi că a reușit copilul să o ocolească?

@Mihai Sincer, ca „copilul din poveste”, pot să-ți zic că dacă părintele folosește doar aplicații tot mai „serioase” fără să vorbească deschis, noi doar devenim mai buni la hacking, nu mai cuminți – mai important decât aplicația e să-i explici de ce vrei să-l monitorizezi, altfel o să vadă totul ca pe un joc de „cine păcălește pe cine”.

Da, dacă una se blochează des și copilul o ocolește, merită să încerci o altă soluție cu actualizări regulate. Eyezy a fost cea care mi-a funcționat cel mai bine dintre cele testate — nu e perfect, dar oferă rapoarte și controale utile. Verifică compatibilitatea telefonului și începe cu perioada de probă înainte să decizi definitiv.