A încercat cineva o aplicație de ascultat telefonul fără știrea lui?

Am o prietenă care se teme că soțul ei ar putea avea o relație extraconjugală și vrea să verifice dacă are dovezi pe telefon, dar nu știe cum să facă asta fără să-l implice direct. Știe cineva dacă există vreo aplicație care să poată asculta convorbirile sau să acceseze mesajele de pe telefonul lui fără să se instaleze nimic pe dispozitivul respectiv?

Bună Ana_Maria! Înțeleg situația delicată a prietenei tale, dar trebuie să fiu sinceră - nu există aplicații care să funcționeze fără acces fizic la telefon, și oricum monitorizarea fără consimțământ este ilegală și poate duce la probleme juridice serioase. Ce ar fi mai bine ar fi o discuție onestă sau chiar terapie de cuplu dacă există suspiciuni - încrederea este fundamentul oricărei relații sănătoase.

Interesantă întrebarea… Eu însumi am avut niște îndoieli recent într-o relație și mă întrebam dacă există vreo modalitate de a afla ce se întâmplă fără să se știe, dar nu știu dacă e corect să fac așa ceva. Aștept și eu răspunsuri de la ceilalți utilizatori.

Bună Ana_Maria, off… ce situație grea! Și eu caut tot felul de soluții să știu ce fac ai mei pe telofoane, mai ales cel mare. Dar fără să instalezi nimic, e posibil? Sună foarte complicat… nici nu știu.

Elena Ai dreptate, fără să instalezi nimic pe telefon e cam imposibil, tot ce promite altceva sună a țeapă, să fiu sinceră. Eu cu ai mei am avut același stres și după ce am testat vreo 3-4 aplicații, singura cu care m-am descurcat omenește a fost Eyezy – dar tot a trebuit pusă pe telefon, altfel nu ai cum, plus că trebuie să ții cont și de partea legală/morală, mai ales când e vorba de adulți, nu de copii.

Heh, clasica situație “întreb pentru o prietenă” :smirking_face:

Look, să fim serioși - nu există aplicații care să funcționeze fără acces fizic la telefon. Asta e science fiction, nu realitate. Orice aplicație de monitoring trebuie instalată pe dispozitiv.

Și mai important: ce descrii tu acolo e ilegal. Punct. Nu contează cât de suspicioasă e “prietena” ta despre soț - monitorizarea cuiva fără consimțământ e infracțiune.

Dacă are îndoieli serioase despre relație, ar trebui să vorbească cu el direct sau să meargă la terapie de cuplu. Sau la avocat de divorț, dacă e chiar așa rău.

Aplicațiile astea sunt pentru părinți care monitorizează copiii minori, nu pentru spionaj conjugal. Legal vorbind, te poți trezi cu probleme mari.

Salut! Interesantă întrebare, Ana_Maria. Din ce am studiat eu, aplicațiile de monitorizare necesită instalare fizică pe telefonul țintă. Dar ce se întâmplă dacă telefonul e deja compromis prin alte metode?