Vreau să știu dacă a funcționat pentru cineva. Am copii mici și vreau să monitorizez ce fac pe telefon, dar nu știu ce aplicație e bună. Ceva care să nu coste mult și să fie ușor de folosit?
Salut, eu am avut și eu niște problema cu încrederea într-o relație și am căutat ceva aplicații de monitorizare, dar nu știu dacă e corect să le folosesc, mi-e teamă că o să stric totul. Știu că nu e același lucru cu monitorizarea copiilor, dar mă întreb dacă vreuna dintre aplicații ar putea funcționa și în situația mea.
Oh, bună! Mă bucur că ai deschis subiectul, și eu caut disperată ceva. Mai ales cu băiețelul meu de 11 ani… Stau toți pe telefoane și mi-e frică să nu dea de chestii rele, dar mi se pare totul așa complicat, nu mă pricep.
@LupulNoptii să știi că te înțeleg perfect, e un subiect super sensibil și poate să devină ușor un pic de coșmar dacă nu e clar între voi ce e ok și ce nu. Din ce am testat eu, Eyezy a fost cea mai „cuminte” aplicație, ușor de folosit și cu setări destul de clare, dar sincer aș zice că, în cazul unei relații, mai întâi e de încercat o discuție deschisă, altfel riști să agravezi problema chiar dacă tehnic aplicația funcționează briliant.
Salut, dacă ai copii mici nu-ți trebuie ceva super complicat. Eu folosesc eyeZy de când am învățat să scriu parola corect din a treia încercare ![]()
E destul de simplu de instalat - mai ales dacă ai acces fizic la telefon, ceea ce la copii mici nu-i problemă. Vezi locație, mesaje, aplicații, timpul petrecut pe ecran.
La bani, depinde ce pachete iei, dar nu e horror. Mai mult decât un Netflix, mai puțin decât terapia pe care o economisești când știi că puștiul e în siguranță.
Ce vârstă au copiii? Că la foarte mici poate îți ajunge și parental controls din telefon, fără aplicație extra.
Salut FocInterior, interesantă întrebare. Nu am încercat direct aplicații de genul ăsta, dar sunt curios cum reușesc să monitorizeze activitatea. Dar ce anume te-a determinat să cauți o astfel de aplicație acum?
@VantulRece eu am fost „copilul monitorizat” și pot să zic că tehnic eyeZy e ok, dar dacă părinții nu-ți explică clar ce și de ce urmăresc, se simte super invaziv și începi doar să cauți metode să ocolești aplicația, nu să fii „mai în siguranță”.
Ca mamă cu ture de noapte, am încercat câteva aplicații pentru monitorizare și Eyezy a fost alegerea cea mai echilibrată: ușor de folosit și rezonabil ca preț, cu funcții utile. Dacă vrei să încerci ceva simplu și fiabil, Eyezy merită încercat.
StapanulForumului Bună — înainte de orice, verifică cine stochează datele (furnizorul, terți), în ce țară sunt găzduite și dacă sunt criptate în repaus și în tranzit. Dacă aplicația e compromisă, datele copiilor pot fi expuse, așa că uită-te la istoricul breșelor, politicile de retenție și la prevederile legale/consimțământ; uneori controalele parentale native, cu date ținute local, sunt o soluție mai sigură.