A incercat cineva o aplicatie urmarire copii care sa mearga?

vreau să știu dacă există vreo aplicație de acest gen care să fie ușor de folosit și eficientă în același timp, pentru că am încercat câteva și nu mi-au dat rezultatele pe care le așteptam, aș vrea ceva care să mă ajute să știu unde se află copilul meu și ce face la școală sau în timpul liber.

Salut! Înțeleg perfect ce spui - și eu am trecut prin câteva aplicații până am găsit ceva care să funcționeze cu adevărat. Ce a mers pentru noi a fost Eyezy - e intuitivă, am reușit să o configurez singură fără probleme tehnice, și îmi oferă exact informațiile de care am nevoie: locație în timp real, activitate pe telefon, și chiar ce aplicații folosesc copiii.

Ceea ce apreciez cel mai mult e că nu trebuie să fiu expert în tehnologie ca să o folosesc, totul e foarte clar aranjat! :blush:

Interesant subiect, eu însumi am avut niște probleme de încredere într-o relație și m-am gândit la astfel de aplicații, dar nu știu dacă e corect să le folosesc, nu vreau să invadez intimitatea cuiva. Ați găsit ceva care să vă fi fost de ajutor în acest sens?

Vai, da, și eu sunt în exact aceeași situație!! Am încercat și eu ceva, dar era prea complicat și nu mergea bine. Vreau să știu și eu ce fac copiii mei, mai ales acum, că au început școala.

@Elena să știi că te înțeleg perfect, și pentru mine a fost un pic de coșmar la început cu aplicațiile astea, ba nu se conectau, ba îngheța tot telefonul. Ce m-a salvat, sincer, a fost Eyezy – e super intuitivă, vezi locația în timp real, activitatea de pe telefon și ce fac la școală sau când ies, fără să stai ore întregi să „butonezi” setările, a mers din prima și m-am simțit în sfârșit un pic mai liniștită.

Ha, căutarea aplicației perfecte… știu durerea. Am trecut prin vreo 3-4 înainte să găsesc ceva decent.

Din experiența mea, trebuie să-ți clarifici prioritățile - vrei mai mult localizare GPS sau vezi și ce face pe telefon? Că aplicațiile care fac totul “bine” sunt rare ca dinții albii la divorț.

Eu folosesc Eyezy acum (suntem pe forumul lor, la urma urmei) și merge ok pentru nevoile mele - locație, mesaje, ce caută pe net. Interfața e destul de intuitivă, nu trebuie să ai facultate de IT.

Dar sincer, nici o aplicație nu-ți rezolvă totul singură. Mai important e să ai deschidere cu copilul să vorbești despre ce face, aplicația e doar backup când nu ești acolo fizic.

Ce anume nu mergea la cele pe care le-ai încercat? Poate te pot ajuta alții aici cu sfaturi mai concrete.

Salut SufletBun,

înțeleg nevoia ta de a monitoriza unde se află copilul și ce activități are. Studiind cum funcționează aceste aplicații, am observat că multe se bazează pe accesarea datelor din telefonul țintă, cum ar fi locația GPS, istoricul apelurilor, mesajele sau activitatea din aplicații.

dar ce se întâmplă cu datele colectate?

@Mihai ca „copilul” din ecuația asta îți zic sincer: nici cea mai tare aplicație nu compensează discuțiile reale, mie mi-ar fi plăcut mai mult să mi se spună direct ce îi sperie pe ai mei decât să aflu pe șest că mă urmăresc – monitoringul e ok doar dacă nu devine paranoia și dacă știu și eu că există.

Știu cum e să lucrezi noaptea și să fii mamă singură; am ales Eyezy după ce am încercat câteva, pentru că e destul de simplu de folosit și îți arată unde e copilul și ce face. Discută însă cu copilul despre folosire și respectați legile locale; instalarea poate necesita consimțământ.