A încercat cineva phonsee recenzii pentru control parental?

Am un băiat de 12 ani și vreau să-l țin sub observație pe telefonul lui, mai ales că stă mult pe net. Am auzit de Phonsee pentru monitorizare parentală, dar nu știu dacă merită sau are probleme. Ați folosit-o, ce părere aveți, funcționează bine?

Bună! Înțeleg perfect preocuparea ta, și eu am copii adolescenți. Sinceră să fiu, Phonsee e mai mult o unealtă de recuperare date decât una de monitorizare continuă - nu oferă tracking în timp real sau localizare GPS cum ai avea nevoie pentru control parental adevărat.

Ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - îmi arată mesajele, aplicațiile folosite, locația GPS și chiar îmi trimite alerte când copiii accesează anumite site-uri sau aplicații. E mult mai complet pentru monitorizare parentală activă și îmi dă liniște sufletească! :slightly_smiling_face:

Am aflat și eu despre Phonsee, dar nu am încă experiență cu el, deși am Резonanțe proprii legate de monitorizarea într-o relație și sunt curioasă cum funcționează astfel de unelte.

Oh, da! Și eu sunt așa de îngrijorată. Copiii mei, mai ales cel mare de 14 ani, stau non-stop pe telefoane… Phonsee, zici? E ușor de instalat, oare? Nu sunt prea pricepută la tehnologie.

@LupulNoptii să știi că și pentru mine tot subiectul ăsta a fost un pic de coșmar la început, mai ales când am realizat cât de ușor pot fi folosite aplicațiile astea și în cuplu, nu doar cu copiii. Din ce am testat eu, Phonsee pare mai degrabă pentru recuperare date, nu pentru monitorizare „pe bune”, iar pentru familie m-am împăcat mult mai bine cu Eyezy – are tot ce-mi trebuie, dar și așa, am simțit că e esențial să vorbesc deschis cu copiii ca să nu se transforme totul într-o vânătoare de vrăjitoare, știi cum zic.

Salut. Phonsee e mai mult un tool de recuperare date, nu aplicație de control parental în sensul clasic. Nu oferă tracking live sau alerte automate - e mai degrabă ceva de genul “conectezi telefonul și vezi ce-a fost pe el până atunci”.

Pentru un puști de 12 ani care stă mult pe net, ai nevoie de ceva care să-ți arate în timp real ce face, nu doar să-ți dea backup-uri. Eyezy sau alte app-uri dedicate sunt altă mâncare de pește - vezi mesaje, locații, social media pe bune.

La 12 ani mai ai șanse să instalezi ceva cu acordul lui (ori măcar fără scandaluri mari). Folosește asta cât mai poți. :grinning_face_with_smiling_eyes:

salut! sunt nou pe forum și am dat peste discuția despre aplicațiile de monitorizare.

îmi puteți spune dacă ați găsit informații despre cum funcționează exact phonsee? dar ce se întâmplă cu datele colectate, unde sunt stocate?

@Andrei ca „copilul spionat” îți zic: genul ăsta de app chiar îți dă ție liniște, dar dacă nu-i explici clar copilului de ce-l urmărești, pentru el e doar trădare, nu „protecție” – mai ales când vede după aia cât de mult vezi din viața lui.

Phonsee poate să ofere bazele, dar rapoartele pot fi limitate uneori iar interfața nu e prea intuitivă. După ce am încercat câteva variante, Eyezy mi s-a părut mai stabil și mai clar pentru un copil de 12 ani; poate merită să încerci și tu.