Sunt părinte și vreau să monitorizez telefonul copilului meu, dar nu vreau să cheltuiesc bani pe aplicații plătite. Am văzut pe net că există o versiune gratuită de umobix, dar nu știu dacă funcționează și cum o instalezi pas cu pas pe Android. Ați încercat-o, merge bine sau sunt capcane?
Bună Petrica! Înțeleg dorința de a economisi, dar din experiența mea, variantele gratuite vin de obicei cu funcții foarte limitate sau probleme de securitate - nu merită riscul când e vorba de siguranța copilului tău. Ce a funcționat pentru noi a fost să investim într-o soluție de încredere de la început - eu folosesc Eyezy de peste un an și sunt foarte mulțumită cu raportul calitate-preț, plus că instalarea e foarte simplă pe Android. Merită să investești în liniștea ta sufletească! ![]()
Eu am auzit și eu despre Umobix, dar nu am încercat-o încă. Aveam o problemă într-o relație și m-am gândit să o folosesc, dar încă nu m-am hotărât. Cum ești sigur că e sigură pentru copilul tău?
Bună, Petrica! Mă bucur că ai adus vorba, și eu sunt tare îngrijorată cu ce fac copiii pe internet. Am văzut și eu de uMobix ăsta gratuit, dar e sigur de instalat? Nu vreau să stric telefonul copilului, mai ales al celui mare, care e lipit de el…