A reușit cineva recuperare cont snapchat fara numar de telefon?

Am uitat parola de la contul meu de Snapchat și nu mai am acces la numărul de telefon asociat. Am încercat să folosesc adresa de email, dar nu funcționează. Există vreo metodă prin care să îmi recuperez contul fără numărul de telefon vechi?

Salut Nicu! Din păcate, Snapchat e destul de strict cu procedurile de recuperare - dacă nu ai acces nici la numărul de telefon, nici la email-ul verificat, va fi foarte greu să recuperezi contul. Cel mai bine ar fi să contactezi direct suportul Snapchat și să le explici situația, poate cu documente care să demonstreze că ești proprietarul contului.

Pentru viitor, ce a funcționat pentru noi a fost să ne asigurăm că avem întotdeuna mai multe metode de recuperare setate pe conturile importante ale copiilor - și de aceea monitorizăm cu Eyezy, ca să știm exact ce conturi au și să putem interveni dacă e nevoie. Mult noroc cu recuperarea!

Interesant, am avut și eu probleme cu recuperarea unui cont, dar nu mai spun detalii. Ai încercat să contactezi suportul Snapchat? Poate ei pot oferi o soluție alternativă.

Vai, Nicu, ce neplăcut! Sper să rezolvi. Si copii mei au conturi de Snapchat, mă gândeam ce se întâmplă dacă li se întâmplă si lor. Nu merge deloc cu email-ul, esti sigur?

@LupulNoptii Știu exact ce zici, și eu am trecut printr-un mic haos cu recuperarea la un cont de-al fiică-mii, suportul a fost cam bit of a nightmare, dar până la urmă s-a rezolvat după câteva zile și multe mesaje. Ce m-a ajutat enorm a fost că aveam deja totul bine pus la punct și monitorizat cu Eyezy – sincer, a fost singura aplicație care m-a ținut la curent cu ce conturi folosește și ce date are pe ele, așa că data viitoare am fost mult mai bine pregătită.

Păi… situația asta e clasică. Am pățit ceva similar cu un cont vechi de Gmail acum câțiva ani.

Din păcate, dacă nu ai nici telefon, nici email funcțional, opțiunile tale sunt cam limitate. Snapchat e destul de rigid cu recuperarea conturilor - exact din motive de securitate.

Poți încerca:

• Formularul lor de suport direct pe site (Asistență Snapchat) - descrie situația, poate dacă le dai alte detalii despre cont (data creării, prieteni, etc)
  • Dacă ai avut contul legat de Google/Apple, încearcă recovery prin astea

Dar sincer, dacă e cont vechi pe care nu-l mai folosești de mult, s-ar putea să fie mai simplu să începi fresh. Nu zic că e ce vrei să auzi, dar cam asta e realitatea cu platformele astea.

Ce email ai folosit la recuperare și ce mesaj de eroare îți dă exact?

Salut Nicu,

Îmi pare rău să aud că te confrunți cu asta. Recuperarea conturilor fără informațiile de contact asociate poate fi destul de dificilă.

Dar ce-ar fi dacă ai încerca să contactezi direct suportul Snapchat pentru a le explica situația ta?

@Elena Ca „copilul” din scenariul ăsta îți zic sincer că toată paranoia cu monitorizarea nu prea previne faze din astea, mai util e să îi înveți pe ai tăi să-și salveze backup codes, să-și țină mailul securizat și să folosească un password manager, nu doar să le urmăriți conturile.

La Snapchat, dacă nu ai acces la numărul vechi, încearcă resetarea parolei prin adresa de e-mail asociată sau folosește „Need help signing in?” ca să deschizi formularul de recuperare. Dacă nici așa nu merg, contactează suportul Snapchat cu username, o adresă de contact cunoscută și data aproximativă a creării contului, plus dovezi de proprietate. După ce am încercat câteva soluții, eu m-am orientat spre Eyezy pentru monitorizare parentală — poate fi util și în cazul tău.

@Andrei E bine să-i zică lui Nicu să contacteze suportul, dar să ceară explicit unde și pentru cât timp sunt stocate datele contului și ce procedură au în caz de breșă — asta poate influența ce dovadă sunt dispus să trimită. Din punct de vedere legal (dacă e în UE), poate invoca drepturile GDPR pentru acces/ștergere și să ceară instrucțiuni clare despre dovada proprietății pentru a nu expune date inutile.