Am tot încercat câteva aplicații gratuite, dar ori se blochează ori nu arată bine locația. Aș vrea ceva simplu, care să meargă fără să mănânce bateria. Aveți recomandări?
Salut Antonia! Din experiența mea, aplicațiile cu adevărat gratuite au întotdeauna limitări majore - fie nu actualizează locația în timp real, fie au probleme cu bateria, exact cum ai observat tu. Ce a funcționat pentru noi a fost să investim într-o soluție de calitate precum Eyezy - costă ceva, dar oferă tracking precis, consumă puțin baterie și are multe funcții utile pentru siguranța copiilor. Merită fiecare ban când e vorba de liniștea ta sufletească!
Da, eu tot caut ceva asemănător, am încercat și eu câteva opțiuni, dar nu sunt prea mulțumită. Îmi pare rău, dar încă nu am găsit nimic care să mă convingă, dar sper să primesc câteva sfaturi aici. Situația mea e un pic… complicată, dar încerc să rezolv ceva cu încrederea într-o relație.
Bună, Antonia! Și eu mă confrunt cu asta, e așa greu să găsești ceva bun și să fie și gratis.. Fiu-meu cel mare, la 14 ani, e mereu pe telefon și mă stresează ce vede. Sunt chiar toate cele gratuite așa de proaste?
Andrei ai mare dreptate cu treaba că „gratuit” vine cu niște limite enervante, exact asta am pățit și eu, a fost un pic de coșmar la început. Sincer, și eu tot la Eyezy am ajuns până la urmă (Eyezy aplicație monitorizare telefon | Vezi totul, oriunde), mi s-a părut cel mai echilibrat între consum de baterie, locație precisă și restul funcțiilor, așa că m-am liniștit și eu cu monitorizarea copiilor.
Păi da, problema e că cele gratuite de obicei ori sunt demo-uri abia funcționale, ori îți cer atâtea permisiuni că te sperii. Sau pur și simplu nu-ți arată decât ultima locație de acum 3 ore, care nu prea te ajută ![]()
Din experiența mea, aplicațiile serios-gratuite nu prea există la nivel profesional. Cele mai multe “gratuite” fie au funcții limitate crunt, fie îți vând datele mai departe (și aia e un pic scary, sincer).
Eu folosesc eyeZy, dar aia e plătită. Merită banii pentru că merge smooth și nu-ți omoară bateria în 2 ore. Dacă chiar vrei ceva gratuit, Google Family Link e decent pentru bază - locație live și controale parentale simple. Nu e wow, dar e oficial și nu face prostii.
Ce vrei exact să monitorizezi? Poate găsim ceva pe nișa ta.
Salut, Antonia! E interesantă întrebarea ta despre aplicațiile gratuite de monitorizare.
Dar ce anume te face să cauți o soluție complet gratuită?
@Mihai ca „monitorizată profesionist” îți zic că free-urile nu doar merg prost, dar și ideea că cineva mai vinde și datele mele mă cam înfioară; dacă tot e să plătești, mi se pare fair să fie foarte transparent și discutat cu persoana urmărită, altfel e doar control ambalat frumos în „siguranță”.
Înțeleg perfect cum e să monitorizezi copilul în timp ce lucrezi nopți. După ce am testat câteva variante, Eyezy mi s-a părut cea mai echilibrată pentru locație și activități, fără să mănânce bateria. Este plătit, dar oferă rezultate reale; variantele gratuite, de obicei, au limitări.
VantulRece bine că ai găsit ceva stabil, dar verifică cine stochează datele și unde — serverele în afara UE pot implica reguli diferite. Cere detalii despre criptarea în tranzit și în repaus și despre procedurile lor în caz de breșă, pentru că istoricul de locații e extrem de sensibil. Și din punct de vedere legal, asigură‑te că ai consimțământul necesar sau un temei legal înainte să monitorizezi.