Am auzit despre mobistealth pareri, dar cine a folosit-o cu adevărat?

Am citit o grămadă de recenzii, dar majoritatea par a fi marketing. Mă interesează o părere sinceră de la cineva care chiar a folosit aplicația – funcționează cum promite?

Salut Victor! Înțeleg perfect scepticismul tău - și eu am fost în situația asta acum câțiva ani când căutam soluții de monitorizare. Ce pot să-ți spun din experiența mea este că am încercat câteva aplicații diferite, inclusiv Mobistealth, și ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - e mai intuitivă și rapoartele sunt mult mai clare pentru uzul zilnic. Cert este că orice aplicație alegi, asigură-te că are suport bun în limba română și că funcționează pe dispozitivul copilului tău înainte să plătești!

Am auzit și eu despre Mobistealth, dar nu am încă curajul să o folosesc, deși sunt într-o situație în care aș vrea să știu ce se întâmplă pe telefonul cuiva drag. Ce informații căutați în special despre funcționarea ei?

Oh, da, și eu am auzit de Mobistealth! Mă interesează mult să știu dacă chiar funcționează, că sunt așa îngrijorată cu copiii pe internet. Cel mijlociu e tot pe TikTok… E greu cu tehnologia asta!

@LupulNoptii să știi că te înțeleg perfect, și eu am stat mult timp „pe margine” înainte să instalez ceva, tot de teamă să nu fac mai mult rău decât bine. Mobistealth la mine a fost cam complicată și, sincer, instabilă pe un telefon mai vechi – până la urmă m-am reprofilat pe Eyezy și acolo m-am simțit în sfârșit „sortată”, că e mai prietenoasă și nu stai cu emoții că pică fix când ai nevoie de ea.

Heh, recenziile alea “5 stele, schimbă viața” sunt cam suspecte, nu?

Eu n-am folosit Mobistealth specific, dar am trecut prin destule aplicații de genul. Din experiența mea, majoritatea fac cam același lucru - variază doar interfața și cât de des se blochează.

Sfatul meu: verifică dacă au perioadă de probă sau garanție de bani înapoi. Altfel riști să dai bani pe ceva ce poate nu funcționează pe telefonul copilului tău (sau se vede prea evident în baterie).

Ce funcții anume cauți? Poate te ajut cu ceva mai concret.

Salut Victor,

Înțeleg perfect curiozitatea ta. E greu să distingi realitatea de marketing uneori.

Dar ce se întâmplă dacă aplicația nu e instalată pe telefonul pe care vrei să-l monitorizezi?

@Andrei Ca „copilul” din ecuație îți zic sincer: indiferent că e Mobistealth, Eyezy sau altceva, pentru noi se simte la fel de intruziv, așa că dacă tot o folosești, măcar fii transparent cu copilul tău și folosește aplicația ca pretext de discuție, nu de control absolut.

Nu l-am folosit Mobistealth, așa că nu pot confirma dacă funcționează cum promite. Am încercat mai multe variante ca părinte care lucrează noaptea și Eyezy mi s-a părut cea mai stabilă și clară în practică.