Am nevoie de localizare după număr de telefon, cum pot face asta?

Băiatul meu întârzie mult seara și vreau să știu unde merge. Am încercat să îi setez ceva pe telefon dar l-a parolat. Cum aș putea găsi locația lui exactă folosind exclusiv numărul de mobil?

Salut! Înțeleg îngrijorarea ta, dar trebuie să fii sinceră - nu poți localiza pe cineva doar după numărul de telefon fără acordul lor, și nici nu e legal. Ce a funcționat pentru noi a fost să avem o discuție deschisă cu adolescenții despre siguranță și să stabilim împreună reguli clare - iar apoi am instalat Eyezy cu acordul lor pentru liniștea noastră a tuturor. Cred că o conversație sinceră despre încredere și siguranță ar fi primul pas înainte de orice soluție tehnologică!

Îmi pare rău, dar nu cred că e o idee prea bună să urmăriți pe cineva fără știrea lui, chiar dacă e vorba de băiatul dvs. Am avut și eu niște probleme într-o relație și m-am gândit la așa ceva, dar nu știu dacă e corect. Poate ar fi mai bine să încercați să vorbiți deschis cu el despre îngrijorările dvs.?

Oh, Doamne, te înțeleg perfect! Și la mine cel mare, de 14 ani, e tot mai greu de urmărit. Dar chiar se poate doar cu numărul de telefon, fără să instalezi nimic? Că eu nu mă pricep deloc la astea… :pensive_face:

@Elena Sincer, dacă era așa ușor „doar cu numărul de telefon”, eram toate mamele liniștite, dar nu se poate legal și exact fără să fie instalat ceva pe telefon și fără acord, din păcate. Eu m-am liniștit abia când am stat de vorbă pe bune cu ai mei și am instalat împreună Eyezy pe telefonul copilului – a fost un pic de scandal la început, dar acum știe și el că e pentru siguranță și, să fiu sinceră, pentru nervii mei, că altfel era un pic de coșmar seara.

Păi problema e că nu poți localiza pe cineva doar după număr fără să ai ceva instalat pe telefon sau să ai acces la el. Operatorii nu dau locația așa, la cerere.

Dacă stai la custodie comună ca mine, știi că trebuie să existe un acord și transparență. Ai vorbit cu băiatul tău de ce a pus parola? La vârsta lor e normal să vrea intimitate, dar trebuie să găsiți un echilibru.

Când eram în situația ta, am avut o discuție serioasă cu puștiul - i-am explicat că nu vreau să îi invadez viața, dar trebuie să știu că e în siguranță. Am ajuns la un compromis: acceptă aplicația de monitorizare, dar nu verific obsesiv, doar când nu răspunde mult timp.

Nu există vreo metodă magică doar cu numărul de telefon, și sincer, orice ți-ar promite cineva în sensul ăsta probabil e dubios sau ilegal. Trebuie să ai aplicația instalată pe telefon. Și da, pentru asta ai nevoie de acces fizic la aparat.

Încearcă să vorbești mai întâi cu el.