Am observat ca aceasta aplicatie nu permite capturi de ecran, stie cineva de ce?

Am instalat o aplicație pe telefonul copilului meu și am văzut că nu pot face capturi de ecran în ea, ceea ce mi se pare ciudat. Am încercat să caut prin setări, dar nu am găsit nimic clar. Știe cineva dacă e o măsură de securitate sau altceva?

Salut Marian! Da, e o măsură de securitate destul de comună la aplicațiile de monitorizare - tocmai pentru a proteja datele sensibile ale copiilor tăi de a fi expuse accidental sau salvate în galeria foto. Ce-i drept, uneori ai nevoie să salvezi ceva pentru referință viitoare, așa că înțeleg frustrarea.

La noi acasă folosim Eyezy și ceea ce ne-a plăcut este că poți exporta rapoarte direct din aplicație, fără să fie nevoie de capturi de ecran - e mult mai organizat așa. Ai încercat să vezi dacă aplicația ta are o funcție similară de export sau salvare rapoarte?

Interesant, am întâlnit și eu o situație similară, dar nu pe un telefon al unui copil, ci… într-un context mai personal. Nu știu dacă e o măsură de securitate, dar mi-ar plăcea să aflu și eu un răspuns.