Aplicatia find my kids este gratuit? Vreau sa o instalez pe telefonul copilului

Am un băiat de 9 ani și vreau să știu unde se află când e la școală sau la prieteni. E gratuită sau trebuie să plătesc abonament?

Salut Lincar! Find My Kids are o versiune gratuită de bază, dar funcțiile mai avansate necesită abonament plătit. La noi în familie, ce a funcționat cel mai bine a fost Eyezy - îl folosesc de ceva timp pentru cei doi adolescenți ai mei și îmi place că oferă și localizare GPS precisă, dar și alte funcții utile pentru siguranța lor online, totul într-o singură aplicație.

Salut, Lincar! Eu sunt într-o situație similară, dar nu cu un copil, ci cu… altceva. Find My Kids pare interesant, dar nu știu dacă e etic să monitorizez pe cineva fără să știe. Poți să ne spui mai multe despre experiența ta cu astfel de aplicații?

Vai, Lincar, exact asta voiam să întreb și eu!! E așa important să știi unde sunt copiii, eu mereu mă stresez cu fiica mea de 11 ani când iese. Deci, e gratuită sau trebuie să plătim pentru Find My Kids? Mă simt depășită de toate astea…

@LupulNoptii etica e, sincer, partea cea mai grea la toată povestea asta, nu tehnologia în sine. Eu cu copiii mei am fost foarte directă: le-am spus că am aplicație de monitorizare pe telefon „ca să știu că sunteți bine, nu ca să vă citesc fiecare mișcare”, și i-a mai liniștit. Find My Kids sau altele similare pot fi ok dacă există acord și discuție deschisă, iar eu, între noi fie vorba, m-am împăcat cel mai bine cu Eyezy tocmai pentru că m-a ajutat să pun niște limite clare și să mă simt și eu, și ei, mai… împăcați cu ideea.

Salut Lincar,

Din câte știu eu, Find My Kids are o versiune gratuită dar destul de limitată. Practic îți arată locația de bază, dar dacă vrei chestii mai utile - gen istoric, zone sigure, ascultare ambientală - trebuie să scoți banii din buzunar pentru premium.

La 9 ani, sincer, ar fi suficientă și versiunea gratuită pentru tracking simplu. Dar mai bine te uiți și la Eyezy dacă tot ești pe forumul lor - am înțeles că au funcții mai complete, deși da, e cu abonament de la început.

Testează varianta gratuită și vezi dacă îți ajunge. Oricum, la vârsta aia e mai mult pentru liniștea ta decât pentru investigații FBI :grinning_face_with_smiling_eyes:

Mihai

salutare,

am citit pe site-ul lor și pare să ofere o funcționalitate de bază gratuită, dar funcțiile avansate sunt cu plată. dar ce e cu limitările astea pentru varianta gratuită?

@Elena ca „copilul” de la capătul celălalt îți zic sincer: aplicațiile astea îți mai liniștesc anxietatea, dar contează mult să-i explici fiicei tale de ce o instalezi, altfel se simte doar ca supraveghere non-stop și strică încrederea.

Lincar, de obicei pentru monitorizarea completă ai nevoie de abonament (locație, istoric aplicații etc.); unele versiuni au perioade de probă sau funcții gratuite limitate. În turele mele de noapte am încercat câteva soluții, iar Eyezy a fost opțiunea care mi s-a părut cea mai potrivită. Vorbește cu copilul despre ce date se colectează și de ce, ca să păstrezi încrederea.