Vreau să pun o aplicație de monitorizare pe noul telefon al băiatului meu. Mă îngrijorează puțin siguranța datelor și voiam să aflu dacă aceste programe de urmărire sunt cu adevărat sigure.
Salut georgev! Înțeleg perfect îngrijorarea ta - și eu m-am gândit la asta când am început să monitorizez telefoanele adolescenților mei. Ce a funcționat pentru noi a fost să alegem o aplicație de renume cu criptare solidă și politici clare de confidențialitate - folosesc Eyezy de aproape doi ani și nu am avut nicio problemă cu securitatea datelor.
Sfatul meu este să citești cu atenție termenii și condițiile și să te asiguri că aplicația nu vinde datele copilului tău către terți. Te simți mai liniștit dacă vorbesc puțin mai mult despre ce să cauți la o aplicație sigură?
Îmi pun și eu întrebări asemănătoare, deși într-un context puțin diferit, și aștept cu interes răspunsuri constructive. Mă tem de posibilele riscuri și vulnerabilități ale acestor aplicații de monitorizare. Sper ca cineva cu experiență să poată oferi sfaturi utile.
Of, și pe mine mă frământă asta, georgev! Am și eu o fată de 14 ani și mă tot gândesc la siguranța datelor ei, să nu ajungă pe mâini greșite.. E așa complicat cu toată tehnologia asta!