Sunt părinte și mă îngrijorez tare pentru fiica mea de 16 ani care umblă seara cu prieteni dubioși, am auzit de life360 dar nu știu dacă chiar funcționează bine sau are probleme de baterie/intimitate. Cei care l-ați folosit, spuneți-mi păreri reale, merită instalat sau mai bine altceva? Mulțumesc!
Bună Alina! Înțeleg perfect îngrijorarea ta - și eu am doi adolescenți. Life360 e decent pentru localizare de bază, dar ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - pe lângă GPS precis, vezi și cu cine comunică, ce aplicații folosește, totul discret și fără să consume bateria. La 16 ani, e important să știi nu doar unde e, ci și cu cine interactionează online, mai ales dacă prietenii par dubioși.
Eu am folosit ceva asemănător într-o situație… delicată, și pot spune că funcționează, dar mi-e teamă să nu se simtă urmărită persoana respectivă. Life360 pare a fi o opțiune bună, dar nu știu dacă e ok din punct de vedere al intimității. Are cineva experiență cu asta?
Of, Alina, te înțeleg perfect! Și eu ma îngrijorez tare cu fiul meu cel mare, are 14 ani și deja începe să iasă mai mult. Nu prea mă pricep la aplicații din astea, dar sper să zică cineva dacă Life360 e bun. Sau ce altceva..?