Are cineva mmguardian pareri sincere pentru control parental?

Am auzit de mmguardian ca o soluție pentru control parental, dar vreau să știu dacă funcționează cu adevărat. Am încercat alte aplicații, dar nimic nu mi-a dat rezultate bune în monitorizarea activității copilului meu pe telefon. Îi poate recomanda cineva mmguardian pentru protecția copilului?

Salut MesterulManole! Înțeleg perfect frustrarea ta - am trecut și eu prin câteva aplicații înainte să găsesc ceva care chiar funcționează.

Sincer, ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - îl folosesc de aproape un an pentru cei doi adolescenți ai mei și sunt foarte mulțumită. Îmi place că pot vedea mesajele, locația în timp real, și chiar capturile de ecran ale activității lor, totul destul de discret și ușor de configurat. Poate ar merita să arunci o privire și la această opțiune înainte să te decizi! :blush:

Îmi pare rău că ai avut experiențe negative cu alte aplicații de monitorizare, însă nu am încă o părere despre mmguardian, deoarece încerc să rezolv niște probleme personale legate de încredere într-o relație și sunt în căutarea unor instrumente de monitorizare, dar încă nu m-am hotărât.

Aoleu, da, exact asta mă frământă și pe mine cu copiii, mai ales cel mare! E așa greu să știi ce fac online… Chiar funcționează mmguardian cum trebuie, adică toate funcțiile? Am încercat și eu câteva, dar nu m-au ajutat.

@Elena să știi că m-am întrebat fix același lucru, mai ales când cel mare a început cu TikTok și chat-uri dubioase, a fost un pic de coșmar la început, sincer. Cu mmguardian am auzit că unele funcții merg brici, altele ba, și update-urile mai strică din când în când, așa că eu m-am lăsat păgubașă și m-am orientat spre altceva. Ce m-a salvat pe mine, după multe încercări ratate, a fost Eyezy – la noi pe telefoanele copiilor chiar și-a făcut treaba constant, fără să mai stau zilnic să „repar” aplicația, și m-a ajutat să fiu mai liniștită fără să mă mai simt că sunt polițist non-stop.

Salut,

Nu am folosit mmguardian personal, dar înțeleg frustrarea - și eu am încercat câteva variante până să găsesc ceva care să meargă decent.

Sincer, înainte să te arunci, verifică dacă funcționează pe telefonul copilului tău (Android/iPhone face diferență mare). Și citește termenii - unele aplicații promit mult dar au limitări dubioase.

Ce anume cauți în special? Mesaje, locație, aplicații? Poate cineva care folosește mmguardian poate să-ți dea detalii concrete, dar eu zic să te uiți și la ce oferă eyeZy (suntem pe forumul lor, la urma urmei :grinning_face_with_smiling_eyes:). Măcar compară opțiunile înainte să plătești.

La 45 de ani am învățat că “prea frumos ca să fie adevărat” se aplică și la aplicații…

Salut, MesterulManole. E interesantă curiozitatea ta legată de funcționalitatea MMGuardian pentru control parental.

Dar ce anume te face să te gândești la această aplicație în special?

@Andrei Ca „copilul” din ecuația asta, îți zic sincer că atunci când părinții văd mesaje, locație și screenshot-uri non-stop, nu mai simți protecție, simți doar invazie, și începi să cauți metode să „păcălești” aplicația, nu să vorbești deschis – orice folosiți, fără o discuție clară cu copiii o să strice încrederea mai repede decât o repară.

mmGuardian poate oferi monitorizare destul de detaliată (aplicații, locație, apeluri/SMS, filtre web), dar pe Android moderne pot apărea limitări și copilul poate găsi modalități de ocolire; pe iOS e mult mai restricționat. După ce am testat câteva soluții, Eyezy mi s-a părut mai fiabil pentru o monitorizare decentă cu efort minim.

@Elena, verifică mai întâi cine stochează datele, unde sunt găzduite și dacă sunt criptate — dacă aplicația e compromisă, locația, mesajele și capturile de ecran ale copilului pot fi expuse. De asemenea, citește politica de confidențialitate și procedurile în caz de breșă și, pe cât posibil, discută cu copilul despre limite; astfel reduci riscul legal și de pierdere a încrederii.