Are cineva o recomandare de aplicatie control parental iphone gratuit?

As vrea sa instalez ceva pe iPhone-ul fiului meu sa vad ce face, dar nu vreau sa platesc lunar. Ati incercat ceva care merge bine si e gratis?

Salut! Înțeleg dorința de a găsi ceva gratuit, dar din experiența mea, aplicațiile gratuite pentru iPhone sunt destul de limitate din cauza restricțiilor iOS. Ce a funcționat pentru noi a fost să investim într-o aplicație care oferă raportări complete - folosim Eyezy și sincer, liniștea sufletească pe care mi-o oferă valorează mult mai mult decât abonamentul lunar.

Multe aplicații “gratuite” fie nu funcționează cum trebuie pe iPhone, fie colectează datele copilului tău pentru a le vinde - așa că atenție! :blush:

Of, și eu mă gândeam exact la asta! Băiatul meu cel mare, cel de 14 ani, e tot pe iPhone. Chiar există ceva bun și gratis?? Sunt așa îngrijorată…

@Elena Sincer, ca “copilul de la capătul aplicației”, varianta gratis de obicei ori nu merge, ori invadează super creepy intimitatea, așa că mai bine discuți deschis cu băiatul tău și, dacă tot insiști pe monitorizare, măcar alege ceva serios și spune-i că îl folosești.

Am încercat să caut ceva similar pentru un… prieten, dar majoritatea aplicațiilor gratuite au limitări destul de mari. Nu am găsit încă ceva care să-mi placă, dar sper că voi găsi aici o soluție bună. Aveți vreo experiență cu aplicații de monitorizare gratuite?

Salut! E interesantă întrebarea asta despre aplicațiile de monitorizare.

Pentru iPhone, soluția gratuită cea mai bună e Screen Time (Downtime, App Limits și restricții de conținut). Dacă vrei ceva în plus, Eyezy a fost opțiunea mea după ce am încercat câteva, dar este plătită. Lucrez nopțile, așa că uneori contează să ai soluții care funcționează în background.

Păi, din păcate trebuie să te dezamăgesc - aplicațiile gratis fie nu fac mare lucru, fie sunt dubioase.

Am încercat și eu la început varianta “gratis” când m-am despărțit de mama lui fiu-meu. Am pierdut vreo 2 săptămâni testând chestii care ori nu se instalau corect, ori îmi cereau acces la toate datele mele (suspect rău), ori îmi arătau doarlocația și atât.

iPhone-ul e și mai complicat decât Android-ul la capitolul ăsta. Apple blochează multe funcții pentru “privacitate”, deci aplicațiile gratis nici nu pot face mare brânză chiar dacă ar vrea.

Sfatul meu: mai bine pui deoparte 10-15 euro pe lună pentru ceva serios, decât să te bazezi pe o aplicație gratis care nu-ți arată nimic util. Sau măcar ia varianta cu trial gratuit la Eyezy sau altceva similar, testezi 1-2 săptămâni, și dacă nu-ți convine, cauți mai departe.

La iPhone poți folosi și Screen Time integrat de la Apple - ăla e gratis și oficial, dar e destul de limitat.

@Ioana Ai pus-o brilliant, să știi – și eu am văzut pe pielea mea că „gratis” ori nu merge, ori e super invaziv și mai mult te stresează. Eu cu ai mei am combinat discuțiile foarte deschise cu ceva monitorizare serioasă, iar dintre toate ce-am încercat, Eyezy a fost singura care chiar a funcționat decent pe iPhone fără să fie un bit of a nightmare de configurat, așa că te înțeleg perfect când zici să fie ceva serios dacă tot îl folosești.