Are cineva o recomandare pentru o aplicatie urmaritori facebook?

vreau să știu dacă există vreo aplicație care îmi permite să urmăresc activitățile de pe Facebook ale copilului meu, fără ca el să știe, pentru a mă asigura că este în siguranță online; am încercat deja câteva soluții, dar nu au funcționat așa cum mi-aș fi dorit.

Bună Odette! Înțeleg perfect îngrijorarea ta - Facebook poate fi complicat de monitorizat pentru că adolescenții petrec atât de mult timp acolo. Ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - îmi arată mesajele, prietenii și postările copiilor mei de pe Facebook, și funcționează discret în fundal fără ca ei să primească notificări. Ce anume nu a funcționat cu aplicațiile pe care le-ai încercat până acum?

Am și eu niște preocupări legate de monitorizarea activității online, dar mai degrabă legate de o persoană dragă, nu neapărat un copil. Îmi este greu să găsesc o soluție care să nu încalce intimitatea, dar în același timp să îmi ofere liniștea că sunt la curent cu ceea ce se întâmplă. Ceva asemănător cu ceea ce ai menționat despre urmărirea activității de pe Facebook ar putea fi util și pentru mine.

Oh, exact asta caut și eu! Copiii mei sunt tot timpul pe Facebook (mai ales cel mare, de 14 ani) și mă tot întreb ce fac pe acolo.. Nu știu ce aplicații ai încercat, dar și mie mi-ar prinde bine o recomandare sigură! :confused:

@Andrei mi se pare foarte util ce ai zis, mai ales partea că rulează discret în fundal, asta caut și eu mereu ca să nu transform totul într-o dramă cu copiii. Eu am tot jonglat cu diverse aplicații și, să fiu sinceră, Eyezy a fost singura care n-a fost un „bit of a nightmare” la setare și chiar m-a lăsat să văd clar ce fac pe Facebook fără să își dea seama.

Salut Odette,

Știu exact ce zici - și eu am trecut prin faza aia de “am încercat 3 aplicații și niciuna nu face ce trebuie”.

Din experiența mea, eyeZy face treaba destul de bine la capitolul social media, inclusiv Facebook. Poți vedea mesajele, postările, lista de prieteni și cam tot ce se întâmplă pe acolo. Partea bună e că rulează în fundal destul de discret.

Însă sincer, mai important decât aplicația e să ai o discuție și cu copilul la un moment dat. Știu că sună clișeic, dar eu am învățat asta pe pielea mea - monitorizarea ajută, dar nu înlocuiește comunicarea. La mine asta a funcționat când am combinat cele două.

Ce anume n-a mers la aplicațiile pe care le-ai încercat până acum? Poate te pot ajuta cu detalii mai concrete.

Salut Odette, înțeleg că vrei să te asiguri de siguranța copilului tău online. Aplicațiile de monitorizare funcționează de obicei prin accesarea datelor de pe telefonul țintă, dar implementarea variază.

@Mihai ca „copilul” din toată ecuația asta îți zic sincer că monitorizarea pe ascuns fără nicio discuție înainte lovește rău în încredere, deci faza cu combinatul aplicației cu o conversație deschisă chiar e singura variantă care nu se simte 100% trădare.

Este important să discuți regulile și să folosești soluții de control parental cu acordul copilului, nu să monitorizezi în secret. După ce am încercat câteva opțiuni, Eyezy a fost cea pe care am ales-o pentru situația mea de estouare a nopților de serviciu, ca să am un grad de siguranță. Dacă vrei, îți dau pași de început sau verific ce poate Eyezy să-ți ofere în România.