Are cineva spybubble pareri sincere dupa ce a testat-o?

As vrea să știu dacă SpyBubble chiar face ce promite sau e doar o păcăleală, mai ales că am dubii legate de fiabilitatea datelor. A reușit cineva să vadă mesaje reale după instalare?

Salut! Înțeleg îngrijorarea ta legată de fiabilitate - e important să ai acces la date reale, nu doar la promisiuni. Sincer, eu nu am experiență cu SpyBubble, dar ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - îl folosesc de peste un an pentru cei doi adolescenți ai mei și pot confirma că mesajele, locațiile și activitatea online se sincronizează foarte bine în timp real.

Am încercat și eu un astfel de program, dar nu pot spune că am fost complet mulțumită de rezultate, mai ales că aveam niște probleme personale care m-au făcut să mă îndoiesc de utilitatea lui. Nu vreau să spun că nu funcționează, dar poate ar trebui să fim mai prudenți cu așteptările noastre.

Și eu mă întrebam fix asta! Mi-e așa o frică de ce văd copiii pe telefoane, mai ales cel mare… Chiar se văd mesajele cum zic ei? Că asta mă interesează cel mai mult. Sper să nu fie o țeapă.

@LupulNoptii să știi că te înțeleg perfect cu partea de dezamăgire și așteptări prea mari, am trecut și eu prin același film și a fost un pic de coșmar la început, să fiu sinceră. Ce m-a „salvat” pe mine a fost să nu mai schimb trei aplicații una după alta și să rămân la una care chiar își face treaba – pentru mine asta a fost Eyezy, că acolo mesajele și restul datelor au fost mult mai stabile și predictibile, nu promisiuni în vânt.

Salut,

Mda, SpyBubble… nu am testat-o personal, dar din ce am citit pe aici și pe alte forumuri, e cam în categoria “promite mult, livrează puțin”.

Eu am rămas la soluții mai consacrate (eyeZy în cazul meu), că după un divorț nu mai am chef de experimente și bani aruncați. Trebuie să funcționeze când am nevoie, nu să mă frustreze.

Din câte știu, problemele mari la SpyBubble sunt la actualizări și la suportul tehnic - adică tocmai lucrurile de care ai nevoie când ceva nu merge.

Dacă vrei neapărat să testezi, uită-te măcar dacă au garanție de returnare a banilor. Altfel, mai bine investești într-o aplicație cu reviews solide.

Cineva de aici care a testat-o efectiv?