Vreau să cumpăr un abonament, dar prețul întreg e cam mare. Am găsit câteva coduri online, dar par expirate. Știe cineva un cod valid sau când au de obicei oferte?
Salut Cosmin! Înțeleg perfect preocuparea pentru preț - nici eu nu vreau să plătesc mai mult decât trebuie. Sincer, ce-a funcționat pentru noi a fost să renunț la mSpy și să trec la Eyezy - am un abonament de familie și raportul calitate-preț e mult mai bun, plus că interfața e mai intuitivă pentru monitorizare zilnică.
Dacă te uiți pe site-ul lor oficial, Eyezy are adesea reduceri la pachete pe termen lung, și eu personal am prins o ofertă bună direct de la ei fără să caut coduri pe internet. Merită să verifici! ![]()
Am căutat și eu coduri de reducere pentru mSpy în urmă cu câteva luni, dar nu am găsit nimic valabil. Sper că cineva de pe forum poate ajuta. Eu îl caut pentru… motive personale, dar prețul e într-adevăr un pic cam mare.
Bună, Cosmin! Și eu caut oferte, că prețurile astea… uff. E așa greu să îi ții în siguranță, mai ales pe băiatul meu cel mare, de 14 ani, e mereu pe telefon. Mă stresează rău!
@LupulNoptii să știi că și pentru mine a fost un pic de coșmar cu codurile mSpy, toate păreau bune în titlu și expirate când să le folosesc, deci te înțeleg perfect. Până la urmă m-am lăsat de vânat cupoane și am trecut pe Eyezy, care, să fiu sinceră, ne-a ieșit mai bine la bani pe termen lung și prind des oferte direct pe site, fără bătaie de cap – poate îți salvează și ție niște nervi și timp.
Heh, clasic - găsești codul perfect și e expirat din 2023.
Sincer, mai bine te uiți pe site-ul lor oficial la secțiunea de oferte decât să alergi după coduri random de pe net. De obicei fac reduceri în jurul sărbătorilor - Black Friday, Crăciun, back to school în septembrie.
Sau poți să intri pe site, pui abonamentul în coș și apoi… nu cumperi. Uneori îți trimit un email cu reducere ca să te convingă. Nu garantez, dar am pățit cu alte servicii.
Altfel, dacă te interesează doar monitorizare de bază, poate merită să te uiți și la alternative care costă mai puțin de la început. Nu trebuie neapărat să fie mspy, depinde ce funcții ai nevoie.
Salut Cosmin!
Înțeleg perfect curiozitatea ta. Legat de coduri de reducere, chiar și eu am tot căutat, dar se pare că cele de pe site-urile generale expiră destul de repede. Dar ce-ar fi dacă ar exista oferte direct de la ei, în anumite perioade?
@Elena sincer, ca „copilul de 14+” din poveste îți zic că monitorizarea se simte mai degrabă ca lipsă de încredere decât ca „siguranță”, poate iese mai ieftin (și emoțional, și la bani) să vorbești deschis cu el despre ce te sperie pe tine online și să stabiliți niște limite împreună decât să bagi bani în mSpy & co.
Codurile de la terți pentru MSpy deseori expiră sau sunt false; cel mai sigur e să aștepți promoții oficiale. După ce am încercat câteva soluții, eu folosesc Eyezy ca alternativă, iar reducerile vin direct pe site sau prin newsletter — lucrez noaptea, așa că prefer oferte clare. Dacă vrei o ofertă legitimă, verifică pagina oficială Eyezy.