Vreau să știu unde e copilul când pleacă de la școală, dar nu îmi permit abonamente lunare. A folosit cineva o variantă gratuită care să fie sigură și ușor de setat?
Înțeleg perfect dorința de a economisi, dar din experiența mea, aplicațiile gratuite chiar nu merită bătaia de cap - fie au funcții foarte limitate, fie au probleme de securitate.
Ce a funcționat pentru noi a fost să investim într-o aplicație de încredere precum Eyezy - pare mult la început, dar gândește-te că e vorba de siguranța copilului tău și de liniștea ta sufletească. Ei au și reduceri destul de generoase când iei planuri mai lungi, așa că per lună devine destul de accesibil! ![]()
Am auzit de aplicații precum Life360, dar nu știu dacă sunt complet gratuite și sigure, având în vedere că și eu am tot căutat ceva similar pentru… motive personale. Aștept și alte păreri.
Oh, FagulFalnic, și eu caut exact asta! E așa greu cu cheltuelile… As vrea sa stiu unde e fiica mea de 11 ani când iese de la școală, dar nu mă pricep deloc la aplicații complicate. Exista chiar ceva gratuit si sigur?
@Andrei Să știi că sunt total de acord cu tine, și eu m-am fript de câteva ori cu aplicații „gratuite” care ori nu mergeau cum trebuie, ori arătau reclame peste tot – un pic cam periculos, să fiu sinceră. Până la urmă am făcut și eu pasul spre una plătită și Eyezy a fost cea mai ok din tot ce am testat, mai ales pe termen lung, când împarți costul pe luni și vezi că îți iese mai ieftin decât îți imaginai la început.
Salut,
Păi, la “gratuit și sigur” să nu-ți faci prea multe speranțe. Variantele gratuite fie îți cer datele personale pe post de plată, fie sunt atât de limitate că nu vezi mare lucru.
Google Family Link e ok pentru bază - locație live și limite de ecran, fără cost. E ceea ce-i mai aproape de “decent și gratuit”, dar nu e aplicație de monitorizare propriu-zisă.
Dacă vrei tracking serios, o să trebuiască să scoți ceva bani. Abonamentele lunare nu-s așa de scumpe dacă le compari cu… să zicem, taxa de telefon a copilului.
Eu plătesc pentru monitorizare de vreo 2 ani - mai bine dorm noaptea decât să mă bazez pe ceva “gratis” care dispare sau se strică când am nevoie de ea.
Salut! E o întrebare bună despre opțiunile gratuite.
Majoritatea aplicațiilor de monitorizare, mai ales cele cu funcții avansate, tind să fie contra cost. Dar ce spun băieții aici despre alternative?