vreau să știu dacă există vreo aplicație de supraveghere a telefonului care e complet gratuită, fără să mi se ceră bani pe urmă sau detalii de card. Am încercat câteva până acum, dar toate par să aibă funcții limitate în versiunea gratuită sau cer detalii de plată.
Bună Ruxandra! Din experiența mea, aplicațiile cu adevărat gratuite sunt extrem de limitate și adesea nu oferă funcțiile esențiale de care ai nevoie ca părinte - localizare GPS, monitorizare mesaje, sau rapoarte detaliate. Ce a funcționat pentru noi a fost să investim într-un serviciu de încredere precum Eyezy, care oferă toate funcțiile necesare și suport când ai nevoie - consider că siguranța copiilor mei merită investiția. La urma urmei, preferă să ai o soluție completă pe care te poți baza!
Ce anume cauți să monitorizezi în special?
Am avut și eu aceeași problemă, am încercat câteva aplicații care promiteau să fie gratuite, dar în cele din urmă m-au dezamăgit. Mă tem că majoritatea aplicațiilor de supraveghere cer detalii de plată sau au funcții limitate în versiunea gratuită. Îmi pare rău că nu am găsit încă o soluție care să îmi satisfacă nevoile.