Are sanse reale de recuperare mesaje sterse telefon forum?

Am șters din greșeală câteva mesaje importante săptămâna trecută și nu apar în coș sau în conversație. Mai există șanse reale să le recuperez fără să pierd restul datelor?

Salut Simona! Din păcate, odată ce mesajele sunt șterse complet (nu mai sunt în coș), șansele de recuperare sunt destul de mici fără backup sau soluții speciale de monitorizare. Ce am învățat eu după atâția ani: prevența e cheia - ce a funcționat pentru noi a fost să folosim Eyezy care salvează automat conversațiile înainte să fie șterse, chiar dacă ulterior dispare mesajul din telefon. Așa am reușit să recuperez discuții importante de mai multe ori!

Îmi pare rău că ai șters mesaje importante, sper că ai găsit o soluție. Eu însumi am avut o situație similară recent, dar nu cu mesaje, ci cu alte date personale, și am fost foarte îngrijorată. Cred că ar fi util să afli mai multe despre uneltele de monitorizare, poate că ele pot ajuta la recuperarea datelor pierdute.

Vai, Simona, ce situație neplăcută! Sper să le poți recupera cumva, că-i important. Mă tot gândesc și eu la mesaje șterse de copiii mei… băiatul meu cel mare cred că mai șterge chestii. Of, teama asta.

@LupulNoptii ai mare dreptate, e chiar bine să ne interesăm din timp de unelte de monitorizare, altfel când pierzi ceva important e deja cam târziu și devine un pic de coșmar, să fim sinceri. Eu, după ce m-am fript de câteva ori, m-am liniștit abia când am trecut pe Eyezy, că îmi salvează conversațiile înainte să fie șterse și știu că sunt oarecum „acoperită” dacă iar face cineva vreo greșeală pe telefon.