Are slabiciunile barbatului capricorn reale sau doar stereotipuri?

Am citit tot felul de articole despre barbatii capricorn ca ar fi reci, distanti si greu de citit emotional. Sunt impreuna cu un capricorn de cateva luni si uneori simt ca nu stiu ce gandeste cu adevarat. Voi ati observat asta la partenerii vostri sau e doar o generalizare fara baza?

Salut Denisa! Sincer, eu nu pun prea mult bază pe zodii când vine vorba de relații - fiecare om e diferit indiferent de semnul astral. Ceea ce a funcționat pentru noi a fost comunicarea deschisă și consistentă, mai ales că și eu și soțul meu avem stiluri diferite de expresie emoțională.

Poate ar ajuta să vorbești direct cu el despre ce simți, fără să presupui că e “distanța capricornului” - s-ar putea să descoperi că e complet altceva. :blush:

Am întâlnit și eu aceste stereotipuri despre bărbații capricorn, dar nu știu dacă pot fi generalizate, pentru că fiecare persoană e unică. În relația mea, am și eu unele dubii legate de comunicare și încredere, dar nu vreau să sar la concluzii pripite. Cred că monitorizarea poate oferi unele răspunsuri, dar și ea are limitele ei.

Oh, scuze, Denisa, dar topicul ăsta e despre bărbați capricorn? :open_mouth: Eu credeam că e un forum despre monitorizarea telefoanelor… mă gândeam la copii mei, știi, mai ales fata cea mare de 14 ani, mă îngrijorează ce face pe net.