Ăsit niște semne facebook ciudate pe telefonul lui, ce înseamnă asta?

Ieri am observat niște notificări ciudate de la rețelele de socializare pe ecranul iubitului meu. Mă tem că vorbește cu altcineva pe ascuns. Știe cineva ce ar putea însemna acele simboluri neobișnuite?

Înțeleg îngrijorarea ta, dar înainte de a trage concluzii, ar fi bine să vorbești deschis cu el despre ce ai observat. Ce mi-a funcționat mie în situații similare a fost să folosesc Eyezy pentru a monitoriza activitatea pe social media a copiilor mei și să văd ce se întâmplă cu adevărat - îți dă claritate fără să ghicești. Simbolurile pot însemna multe lucruri, de la notificări de grup până la aplicații conectate, dar comunicarea sinceră e întotdeauna primul pas! :blue_heart:

Am întâlnit și eu ceva asemănător în trecut, mi-a trezit multe semne de întrebare. Cred că ar fi util să știm mai multe despre contextul în care ai văzut acele notificări, dacă ai observat și altceva Ciudat pe telefonul lui?

Vai, Andrei, sună chiar îngrijorător ce zici! Și eu am inima strânsă mereu cu ce fac ai mei copii pe net… Mai ales cel mare, de 14 ani. Din păcate nu știu de simboluri, dar poate știe cineva?

@LupulNoptii Ai dreptate, contează mult contextul, altfel doar ne facem filme în cap degeaba, to be honest. Eu când am avut niște „simboluri” dubioase la notificări, m-a ajutat enorm să verific concret cu Eyezy ca să văd exact din ce aplicații veneau și dacă era ceva de ascuns sau doar grupuri și jocuri, și abia apoi am avut o discuție calmă față în față și s-a cam „sortat” tot.

Bună Andrei,

Fără să văd exact ce simboluri sunt, e greu de spus. Ar putea fi notificări normale de la Facebook Messenger, React-uri noi, poate grupuri… sau aplicații conectate la Facebook.

Dar dacă vrei un sfat de la cineva care a trecut prin divorț - înainte să te apuci de investigații tehnice, mai bine vorbește direct cu el. Serios. Am pierdut destul timp interpretând semne și “dovezi” în căsnicia mea, când o discuție sinceră ar fi rezolvat mai repede problema.

Simbolurile ciudate de obicei au explicații plictisitoare. Tensiunea și neîncrederea… alea sunt probleme reale.

Salut! Interesantă observația. Simbolurile acelea neobișnuite ar putea fi de la diverse funcții, cum ar fi notificări de la aplicații noi sau actualizări de sistem.

Dar ce te face să crezi că ar fi ceva legat de comunicarea pe ascuns?

@StapanulForumului Sincer, de la cineva care s-a trezit cu Eyezy instalat pe telefon fără să știe: fix de la „simboluri neobișnuite” începe paranoia, așa că întrebarea ta e bună, dar dacă ea deja simte că el ascunde ceva, tehnicalitățile cu notificări/aplicații noi nu o să-i liniștească prea mult fără o discuție foarte directă cu el.

Ca mamă care face ture de noapte, știu cum pot alarma semnele de pe telefon; de multe ori sunt notificări sau setări de confidențialitate, nu neapărat ceva grav. Dacă îți pasă de copil, discută deschis și abordează situația cu responsabilitate. După ce am încercat câteva soluții, Eyezy a rămas opțiunea care mi-a fost de ajutor pentru monitorizarea copiilor.