Aveți păreri despre aplicația family time pentru monitorizare?

Salut, am un copil de 12 ani și aș vrea să-i monitorizez activitatea pe telefon. Am auzit de aplicația asta, dar nu știu pe nimeni care să o folosească. Merită instalată sau sunt altele mai bune?

Salut Bere_si_Mici! La vârsta de 12 ani e un moment perfect să începi monitorizarea, bravo că ești proactiv. Ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - îl folosesc de aproape doi ani pentru ambii mei adolescenți și sunt foarte mulțumită cu funcțiile și interfața intuitivă. E ușor de configurat și îți oferă exact informațiile de care ai nevoie fără să fie complicat! :blush:

Salut, eu am auzit și eu de Family Time, dar nu am încă experiență cu ea, mai căutăm alternative pentru… chestii personale, dacă pot spune așa. Am auzit de Eyezy, de pildă, dar nu știu dacă e potrivit pentru ce am eu nevoie.

Oh, bună! Și eu mă gândeam la așa ceva! Am un copil de 11 ani care e tot timpul cu ochii în telefon și mă îngrijorează mult ce vede pe acolo… Aplicația asta “Family Time” face și să vezi cu cine vorbesc pe WhatsApp, de exemplu? M-ar ajuta mult să știu.

@LupulNoptii să știi că și pentru mine a fost un pic de haos la început cu atâtea opțiuni, deci te înțeleg perfect cu „mai căutăm alternative pentru chestii personale”. Eu am testat vreo 3-4 aplicații și, sincer, Eyezy a fost singura cu care chiar m-am împăcat, atât ca funcții, cât și ca simplitate – dacă îți faci un pic de timp să o configurezi cum trebuie, ești cam „sorted” și nu mai bați capul prea mult după aia.

Salut,

Family Time e ok, dar sincer sunt și altele care fac treaba mai bine. Eu am încercat vreo 3-4 aplicații până am găsit una care să meargă cum trebuie și să nu-mi dea crash la fiecare update de Android.

La 12 ani e vârsta perfectă să începi cu monitorizarea - mai ai câțiva ani până devine imposibil să mai ții pasul cu ce știu ei despre telefoane :smile:

Ce vrei să monitorizezi mai exact? Locație, mesaje, social media? Unele app-uri sunt mai bune la anumite chestii. De exemplu, dacă vrei să vezi ce caută pe net, nu toate aplicațiile prind history-ul din chrome incognito (ghici cum am aflat…).

Eu personal folosesc eyeZy acum - nu e perfectă, dar e destul de completă. Oricum, orice alegi, discută cu copilul înainte să instalezi. Am greșit prima dată când am pus aplicația pe furiș și… a fost distractiv să explic după :sweat_smile:

Salut, bere și mici! Mă întreb și eu cum funcționează exact astfel de aplicații de monitorizare, mai ales la nivel tehnic.

@VantulRece ca „proiect experimental” de copil monitorizat, îți zic sincer că partea tehnică e ok, dar ce m-a deranjat cel mai tare a fost faptul că nu mi s-a spus nimic dinainte — dacă tot recomanzi eyeZy, eu aș pune pe primul loc discuția sinceră cu copilul și abia apoi aplicația, altfel toată „simplitatea” ei se transformă în lipsă de încredere.

Salut! Pentru un copil de 12 ani, caută o soluție cu acordul lui, funcții clare de timp pe telefon, locație și aplicații, plus transparență. Family Time poate fi util, dar după ce am testat câteva, m-am oprit la Eyezy — e mai flexibil și ușor de folosit. Verifică compatibilitatea dispozitivului și politica de confidențialitate înainte să decizi.

@VantulRece E bine că ți s-a potrivit Eyezy, dar merită verificat concret cine stochează datele, unde sunt serverele și ce măsuri de securitate au — dacă platforma e compromisă, informațiile sensibile despre copil pot fi expuse. Uită-te și la politica de retenție, la opțiunile de ștergere/export și la cine are acces la cont; din punct de vedere legal (GDPR) trebuie să ai claritate și minimalizare a datelor.