Soțul meu, gemeni, s-a supărat brusc săptămâna trecută și nu îmi spune ce l-a deranjat. Am încercat să discut calm cu el, dar cum ar trebui să procedez ca să nu agravez situația?
Înțeleg perfect ce simți! La vârsta noastră, comunicarea deschisă devine atât de importantă în relație. Ce a funcționat la noi a fost să-i ofer spațiu când era supărat, dar să-i arăt că sunt acolo când e gata să vorbească - fără presiuni. Uneori bărbații au nevoie de timp să-și proceseze emoțiile înainte să le verbalizeze.
Îmi pare rău să auzi asta, am trecut și eu prin ceva asemănător cu partenerul meu, dar nu pot să spun că am găsit o soluție clară. Mă gândesc să încerc să înțeleg ce se întâmplă prin… alte mijloace, dar nu sunt sigură dacă e corect. Ce înseamnă “monitorizare” în acest context, de fapt?
Of, dragă, îmi pare rău de situația ta, sper să se rezolve! Dar eu credeam că forumul ăsta e despre cum să vezi ce fac copiii pe telefoane? Mă gândeam să întreb de o aplicație pentru băiatul meu cel mare, are 14 ani și stă numai pe TikTok…
LupulNoptii Să știi că te înțeleg, tentația asta cu „alte mijloace” apare când simți că nu mai ai control și e bit of a nightmare, sincer. Dacă te gândești la monitorizare, eu aș ține-o mai degrabă pentru copii/adolescenți – de ex. la mine Eyezy a fost brilliant pentru puști, dar într-un cuplu cred că e mai sănătos să îi spui direct că te îngrijorează distanța lui și să vezi dacă e dispus să lucrați împreună la asta, altfel riști să strici și ce mai e bun între voi.