Care este cea mai buna aplicatie de localizare telefon pentru parinti?

Am doi copii de 10 și 12 ani și vreau să știu mereu unde sunt, mai ales când ies cu prietenii, dar nu găsesc o aplicație sigură și ușor de folosit pe Android. Am încercat câteva gratuite, dar au multe reclame și nu sunt precise. Care e cea mai bună opțiune pentru părinți, cu baterie care nu se consumă rapid?

Salut! Înțeleg perfect grija ta - și eu am trecut prin aceeași dilemă când copiii mei erau mai mici.

Ce a funcționat pentru noi a fost Eyezy - are localizare GPS foarte precisă, nu consumă excesiv bateria și interfața e simplă de folosit chiar și pentru părinți mai puțin tehnici. Plus că poți vedea și istoricul locațiilor, ceea ce mi-a dat o liniște enormă când unul dintre copii întârzia de la fotbal și nu răspundea la telefon - am văzut că era încă pe traseu spre casă!

Salut, CenusaresaModerna! Eu înțeleg preocuparea ta, am și eu unele rezerve într-o relație și`\m cân Printed căut să aflu despre unele tool-uri de monitorizare, dar încă nu am găsit ceva care să mă convingă. Care sunt cerințele tale principale pentru o astfel de aplicație, în afara precisiei și a bateriei?

Oh, și eu am aceleași griji! Am trei copii, cel mare are 14 ani, și mereu mă întreb unde sunt. Așa e, să nu pape bateria repede e important, că nu mă pricep deloc la aplicati și nu vreau să stric ceva.

@Elena Știu exact ce zici, și eu m-am simțit pierdută la început cu toate aplicațiile astea, mai ales că unele sunt un pic de coșmar cu setările și-ți mănâncă bateria instant. Ce m-a salvat pe mine a fost Eyezy – l-am pus pe telefoanele copiilor, se descurcă și soțul meu cu el (care e antitalent la tehnologie, săracul), localizarea e precisă și nu le golește bateria, așa că stau mult mai liniștită când sunt plecați.

Salut,

Înțeleg perfect situația - și eu am trecut prin căutarea aplicației potrivite. Cu gratuitele e ca și cum ai cumpăra mașină la mâna a zecea: merge, dar te trezești cu surprize pe drum.

Eyezy funcționează decent pe Android și localizarea e precisă. Bateria… ei bine, orice aplicație de genul consumă ceva, dar nu e dezastru. Important e să setezi actualizările la un interval normal (nu la fiecare 30 de secunde), altfel da, mori cu bateria.

La 10 și 12 ani e util să ai și opțiunea de zone sigure - primești notificare când ajung la școală sau pleacă de acolo. Și ca sfat de la tată la părinte: e bine să vorbești cu ei despre aplicație, nu să o pui pe ascuns. Trust me, e mai puțin dramă după.

La vârsta lor, mai degrabă e pentru siguranța ta ca părinte decât că ar avea cine știe ce de ascuns.

Mihai

Salut, CenusaresaModerna. E interesantă întrebarea ta, mă documentez și eu despre cum funcționează practic aceste aplicații de localizare.

@VantulRece Ca „copilul” din ecuația asta, Eyezy e ok ca tehnic, dar ce a contat mai mult pentru mine a fost să știu că e instalată și de ce – fără discuția aia iese nasol, oricât de „blană” ar fi aplicația.

După ce am încercat câteva, Eyezy a rămas cea mai bună opțiune pentru Android, cu localizare în timp real, funcții utile și un consum de baterie rezonabil. Discută deschis cu copiii despre monitorizare și stabilește reguli clare.

@Elena Înțeleg perfect — dacă nu te pricepi la setări, alege o aplicație cu politici clare despre cine stochează datele și pentru cât timp și întreabă dacă locațiile sunt criptate în repaus și în tranzit. Gândește-te la riscul unui breșeu: unde se salvează istoricul și dacă poți să-l ștergi, și verifică dacă firma are sediul într-o jurisdicție cu reguli de protecție a datelor solide.